Selfie mortal! Blonda asta frumoasă a murit pentru fotografia perfectă

selfie_toni_4.jpg

selfie mortal toni kelly
Toni Kelly a căzut în cap de la etajul doi
Citeste tot despre: 

Tragedie! Frumoasa Toni Kelly, din Noua Zeelandă, s-a mutat în Londra în luna august şi era pregătită să înceapă o nouă viaţă în metropola britanică. Însă destinul i-a rezervat o surpriză tragică...

„Era o fată fericită şi frumoasă”, au scris prietenii după ce au aflat că frumoasa Toni a murit după ce a căzut de la etajul doi al unei clădiri şi şi-a împrăştiat creierii pe caldarâm. Ea a fost ţinută în viaţă de aparate timp de o săptămână. Însă după ce a intrat în moarte cerebrală, familia şi prietenii au decis să o deconecteze.

selfie_toni_3.jpg

selfie mortal toni kelly
Toni Kelly avea un cont pe Instagram unde posta fotografii cu ea

Însă cheltuielile de repatriere a trupului neînsufleţit i-au făcut pe părinţi să caute soluţii disperate de a incinera în Marea Britanie. Un grup de tineri inimoşi, prieteni cu Toni au sărit în ajutor. Au reuşit să strângă din donaţii publice suma de 37.000 de dolari.

selfie_toni_5.jpg

selfie mortal toni kelly
Tânăra neozeelandeză se mutase în Londra în luna august

Toni a murit în timp ce îşi făcea o fotografie pe geamul apartamentului unde stătea în chirie. S-a dezechilibrat şi a căzut pe spate lovindu-se puternic la cap. Deşi a fost stabilizată de ambulanţa sosită la faţa locului, a fost operată pe creier de o echipă de specialişti, însă şansele ei de a-şi reveni vreodată au fost minime. Toni are un cont pe reţeaua de socializare Instagram şi publica pe contul ei „tonzkelly” fotografii sexy cu ea. Avea admiratori din întreaga lume şi toţi o asaltau cu aprecieri şi o întrebau dacă nu este fotomodel profesionist.

selfie_toni_2.jpg

selfie mortal toni kelly
A murit pentru că a vrut să le arate prietenilor cartierul londonez în care locuia

Familia ei a decis ca organele ei să fie donate. Paige Hourigan, o colegă de liceu de-ale lui Toni, a declarat că „fotografia fatală a fost cerută de prietenii din din Noua Zeelandă, care erau curioşi să vadă unde locuieşte în Londra”. Toni a încercat să surprindă în fotografia realizată de pe geam împrejurimile apartamentului unde locuia.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1