Șefa penitenciarului a dansat din buric în fața deținuților

claudia_patricia.jpg

sefa penitenciar dans buric detinuti
Directoara unui penitenciar a dansat lasciv pe mese
Foto: dailymail.co.uk/ CEN

Asta da directoare! Șefa penitenciarului Villahermosa din Columbia, Claudia Patricia Giraldo Ossa, le-a oferit o reprezentație de dans din buric. Femeia a fost filmată și fotografiată în timp ce dansa lasciv în fața deținuților, iar acum se află în mijlocul unui real scandal, care o poate costa întreaga sa carieră.

Claudia Patricia Giraldo Ossa a dansat din buric pentru deținuții din închisoarea Villahermosa. Îmbrăcată într-o pereche de blugi strâmți și un maiou sexy, femeia a renunțat la orice inhibiții și a dansat cu infractorii închiși în penitenciarul pe care chiar ea îl conduce, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

ossa.jpg

sefa penitenciar dans buric detinuti
Ossa a dansat cu deținuții
Foto: dailymail.co.uk/ CEN

 

Deținuții s-au arătat de-a dreptul încântați de prestație femeii, au fluierat-o și au aplaudat-o pentru dans. Colegii Claudiei susțin că ea nu intenționa să danseze la evenimentul organizat în penitenciarul Villahermosa, dar s-a simțit obligată să participe, la cererea deținuților.

Claudia Patricia Giraldo Ossa va fi suferi o mustrare disciplinară, dar nu se știe dacă își va pierde funcția din cauza acestui scandal. Potrivit presei locale, șefa penitenciarului Villahermosa a refuzat total să vorbească despre acest subiect. 

detinuti.jpg

sefa penitenciar dans buric detinuti
Deținuții erau în extaz
Foto: dailymail.co.uk/ CEN
Loading...

Citește și

  • grefiera cluj poze sexy

    Grefiera Mariana Potra de la secția civilă a Judecătoriei Cluj-Napoca a publicat o serie de imagini „fierbinți”, pe contul ei personal de Facebook. Colegii ei s-au declarat siderați. Oamenii din sistemul judiciar consideră că nu este etic pentru cineva care lucrează în Justiție să pună pe internet astfel de imagini indecente.

  • Comisarul Vasile Ponea, care s-a fotografiat gol în sala de forţă a Tribunalului Vaslui, este apărat de colegii lui de la Penitenciarul Vaslui. Anagajaţii instituţiei, unde Ponea era şef al Serviciului Siguranşp, au declarat că imaginile nu sunt de natură să aducă prejudicii penitenciarului.

  • Un fost colonel în cadrul Penitenciarului de Maximă Siguranţă din Craiova a fost prins în flagrant, la o terasă din centrul oraşului, în timp ce primea mită 800 de euro, dar şi produse alimentare.

  • Trei tineri încarceraţi la Penitenciarul Galaţi  s-au transformat peste noapte în mesagerii unor câştiguri fantomă. În plasa deţinuţilor au căzut trei femei din judeţul Alba, care au fost anunţate telefonic că s-au îmbogăţit peste noapte. Condiţa pentru a intra în posesia banilor: să achite înainte anumite sume de bani, în lei şi valută.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1