Secretul lui Kate Middleton pentru a fi mereu strălucitoare e la îndemâna oricui

kate.jpg

kate middleton
Kate Middleton a atras toate privirile la ultima apariție publică
Foto: Getty

Ducesa de Cambridge (35 de ani) a uimit asistența când a pășit pe covorul roșu de la Premiile BAFTA. A ajuns la Royal Albert Hall alături de soțul său, Prințul William, cu care a format cuplul serii, fără urmă de îndoială.

Rochia cu umerii goi i-a încadrat perfect chipul luminous, i-a lăsat la vedere clavicula fină și zâmbetul a întregit look-ul cu adevărat strălucitor. Dar cum face de arată atât de bine? Secretul este unul simplu. Persoana care se ocupă de tenul radiant al Ducesei de Cambridge a dezvăluit câteva trucuri care se află la îndemâna oricui.

kate.jpg

kate middleton
Kate a strălucit la BAFTA
Foto: Getty

 

Deborah Mitchell a lucrat de asemenea și cu Gwyneth Paltrow și a fost invitată la o emisiune unde le-a sfătuit pe toate femeile să caute rezolvarea chiar în bucătăria lor, notează Daily Mail.

Piureul de banane, terciul de ovăz și crema de ciocolată sunt ingredientele surpriză din tratamentul regesc. O mască de ciocolată se aplică pe față pentru că are în compoziție ulei de palmier și acizi grași esențiali, toate ingrediente benefice tenului.

Ovăzul se poate folosi în baie. Pus într-o cârpă și înmuiat în apa din cadă, acesta își eliberează proprietățile, care vor fi astfel asimilate de piele și va deveni mai fină. Pentru a scăpa de ochii obosiți se folosește cafeaua adăugată în crema de ochi și o lingură cu care se presează zona.

Loading...

Citește și