Secretul din spatele mersului ciudat al lui Vladimir Putin

Ultima actualizare:
Putin merge cu mâna lipită de corp
Putin merge cu mâna lipită de corp

Unul dintre cei mai puternici oameni din lume, Vladimir Putin, are un mers foarte ciudat. Liderul de la Kremlin merge cu mâna dreaptă „lipită” de corp. Experții cred că modul neobișnuit de a merge al președintelui Rusiei se leagă de un manual KGB, din era sovietică.

Vladimir Putin merge cu mâma dreaptă „lipită” de corp. Specaliștii susțin că acest mod ciudat de a merge are legătură cu KGB. Alți oficiali de la Kremlin au un stil similar, printre care Dmitry Medvedev,  Antoly Serdyukov,  Sergei Ivanov și  Anatoly Sidorov, relatează site-ul express.co.uk.


    Putin merge cu mâna lipită de corpFoto: Getty
Putin merge cu mâna lipită de corpFoto: Getty

La început, multă lume credea că modul în care merge Putin indică faptul că suferă de boala Parkinson, care cauzează o rigididate a musculaturii și un tremurat incontrolabil. Alții au crezut că președintele Rusiei a suferit un atac cerebral. Cu toate acestea, medicii cred că aceste teorii sunt greșite. Bastiaan Bloen, profesor în neurologie la Universitatea Raoud, a scris că: „Mersul și comportamentul lui Vladimir Putin are legătură cu KGB și cu antrenamentul primit acolo. Agenții sunt nevoiți să țină mâna dreaptă foarte aproape de piept, pentru a putea ajunge la armă cât mai repede”.

Vladimir Putin a făcut parte din KGB un an, după ce a absolvit facultatea, în 1975. Președintele Rusiei a fost spion timp de 16 ani, apoi a intrat în politică. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net