Secretul bine păzit al Prințului Charles: a fost îndrăgostit de soția lui Ronald Reagan

Ultima actualizare:

    Un secret bine păzit al Prințului Charles a ieșit la luminăFoto: Getty
Un secret bine păzit al Prințului Charles a ieșit la luminăFoto: Getty

Viața amoroasă a Prințului Charles a fost întotdeauna un subiect important în presa tabloidă britanică. Amorez fără pereche și profund criticat pentru neglijență în căsnicia cu Prințesa Diana, viața sa intimă nu a încetat niciodată să uimească. Recent, în niște scrisori personale ale prințului, a ieșit la iveală faptul că era îndrăgostit de soției președintelui american, Ronald Reagan.

Mai multe scrisori redactate de Prințul Charles urmează să fie scoase la licitație pe 14 iunie în Marea Britanie și cu siguranță vor fi „vânate” de amatorii de exclusivități despre Familia Regală. Ele par să aducă la lumină un secret care a rămas bine ascuns timp de 20 de ani.

Scrisorile sunt adresate mai multor cunoștințe ale Prințului de Wales, printre care Dudley Poplak, căruia i-a destăinuit circumstanțele „îngrozitoare” care au urmat după divorțul din 1992 de Prințesa Diana.

„Probabil vor aprecia lucrurile pe care le fac după ce voi muri. Poate fi tare îngrozitor să trăiești sub atâtea preconcepții. Probabil totul face parte dintr-un test prin care trebuie să trec [...]”, scria Charles prietenului său, potrivit International Business Times.


    Prințul Charles, alături de cuplul prezidențial american ReaganFoto: Getty
Prințul Charles, alături de cuplul prezidențial american ReaganFoto: Getty

Printre scrisori s-a descoperit și legătura strânsă de prietenie dintre el și soția președintelui american, Ronald Reagan. După divorțul său, Prințul de Wales i-a desvăluit primei doamen a Casei albe, Nancy Reagan, disperarea cu care se confrunta din cauza despărțirii. Charles i-a povestit în repetate rânduri soției lui Reagan detalii din viața de cuplu pe care a avut-o alături de Prințesa Diana. Pentru Charles, prima doamnă era „Draga mea Nancy” și nu o dată i-a spus că relația sa cu Diana a fost „ca o tragedie greacă”.

Printre rândurile din scrisori s-a descoperit însă că relația dintre Charles și Nancy Reagan era ceva mai apropiată decât una de prietenie: „M-am îndrăgostit de Doamna Reagan. Este minunată...Am vrut să o sărut”, îi scria prințul soției ambasadorului britanic, Sir Nicholas Henderson.

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net