Se poartă şi la case regale: Prinţul nou-născut va purta hainele fraţilor

spl1683558_003.jpg

printul william, ducesa cambridge, spital
Cuplul princiar l-a prezentat pe ultimul născut la doar câteva ore după ce acesta a venit pe lume
foto Guliver / Splashnews

Deja a devenit tradiţie la Palatul Kensington ca ultimul născut să poarte hăinuţele fraţilor mai mari. Ducesa de Cambridge este chitită ca şi ultimul copil al familiei să poarte aceleaşi haine pe care le-au purtat prinţul George (4 ani) şi respectiv prinţesa Charlotte (2 ani). Aşa cum şi la Charlotte s-a putut, de ce să nu o mai facă încă o dată...

Nu se aruncă nimic la Palatul Kensington. Totul se reciclează. Asta pare să fie deviza Ducesei de Cambridge. După ce micuţa Charlotte a fost surprinsă de fotografi purtând hăinuţele fratelui ei, George, toată lumea este convinsă că şi în cazul ultimului născut Kate Middleton (35 de ani) va face la fel. Puţini ştiu că George a purtat inclusiv hăinuţele purtate de tatăl său şi respectiv de unchiul său Harry. Tradiţia tranferului hainelor de la fraţii mai mari la cei mici se practică în Casa Regală britanică încă din cele mai vechi timpuri, susţin jurnaliştii de la Daily Mail.

spl1542626_001.jpg

casa regală Prinţul William prinţesa Catherine
Micuţul George şi sora lui Charlotte de abia aşteaptă să se joace cu frăţiorul lor
foto Guliver / Splashnews

După ce a fost externată de la spitalul Sf. Maria, ducesa de Cambridge a luat la mână toate hăinuţele purtate de George şi Charlotte în primele săptămâni de viaţă pentru a-i face garderoba ultimului născut.

spl1544988_015.jpg

casa regală Prinţul William prinţesa Catherine
Prinţul George abia aşteaptă să împartă jucăriile cu frăţiorul lui
foto Guliver / Splashnews

Chiar dacă rochiţele lui Charlotte nu au trecut de selecţia atentă a lui Kate, mare parte din articolele vestimentare princiare au fost deja mutate în dulăpiorul special amenajat în camera copilului născut la 16 aprilie, de sfântul Gheorghe. În ciuda faptului că s-a născut într-o zi patronată de un sfânt important, casele de pariuri înclină să acorde un credit important numelui de Arthur ca favorit pentru copilul lui Kate şi William.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1