Se «bat» să mănânce în pielea goală

restaurant-dezbracati.jpg

Primul restaurant în care clienţii renunţă la haine are o listă de aşteptare de 45.498 de doritori

Incredibil! Restaurantul The Bunyadi’s, în care clienţii mănâncă în pielea goală, nu mai poate face faţă cererilor. Primii oaspeţi i-au trecut pragul, însă deschiderea oficială are loc sâmbătă, 11 iunie.

Nici nu s-a deschis bine şi clienţii se “bat” să-i calce pragul! Deja erau înscrişi, până ieri, 45.498 de doritori. Clienţi din întreaga lume sunt disperaţi să testeze experienţa unică de a lua masa complet fără haine. Ospătarii primului restaurant de acest gen din capitala britanică îi aşteaptă şi ei în pielea goală.

meniu.jpg

Se poate opta pentru un meniu exclusiv din vegetale

Numai câteva părţi ale corpului lor vor fi acoperite. Meniurile sunt vegane sau non-vegane şi încep de la 69 de lire sterline (circa 400 de lei). Vor include vin, cu scopul de a le da curaj clienţilor ca să se dezbrace. Imediat ce vor intra în local, ei vor trebui să renunţe la haine şi la telefoanele mobile. Mai întâi li se dau halate şi papuci, până ce se obişnuiesc cu atmosfera. Luminile electrice în restaurant vor fi stinse. Clienţii care au totuşi reţineri vor putea opta pentru mese cu separatoare din bambus.

restaurant-1.jpg

Clienţii primesc halat şi papuci

Preparatele sunt servite pe farfurii din ceramică, iar tacâmurile sunt comestibile. Capacitatea maximă a restaurantului este de 42 de locuri. Aşa că zecile de mii de clienţi înscrişi deja în lista de aşteptare vor avea mult de răbdat până le vine rândul. 

rstaurant-separatoare.jpg

Ruşinoşii pot cere separatoare de bambus

Kashan Kafoor, care a avut şansa de a se număra printre primii invitaţi în restaurantul The Bunyadi’s, a spus: “M-am simţit minunat. Nuditatea e opţională. Dacă nu vrei să te dezbraci, poţi să rămâi în halat şi să-i priveşti doar pe ceilalţi. După ce am renunţat la mobil şi la alte aparaturi electronice, m-am simţit mai apropiat de partenera mea şi ospătăriţa noastră”.

Experienţa mâncatului în pielea goală nu va dura decât 3 luni şi se pune deja problema cum se va putea răspunde cererii prea mari.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1