Scoțienii au fost uimiți să o vadă pe Elisabeta a II-a într-un asemenea loc

Ultima actualizare:

    Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii
Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii

Credeați că Regina Elisabeta a II-a este vreun extraterestru? Ei bine, suverana Marii Britanii dovedește că știe să rămână cu picioarele pe pământ indiferent de situație. În timpul unei vizite în Scoția, regina a ales să ia masa în cel mai vechi local din Edinburgh, un pub în care își făceau veacul și turiști, dar și localnici.

Cei prezenți în The Sheep Heid Inn au rămas cu gura căscată atunci când au văzut-o pe Majestatea Sa intrând alături de anturajul ei. Chelnerii și bucătarii pubului au avut doar o oră la dispoziția pentru a se pregăti pentru vizita de rang înalt. Acestora le-a fost interzis să scoată vreun cuvânt cu privire la cele întâmplate. 

Regina și cei care au însoțit-o au stat la fereastră și au comandat două porții de miel, fructe de mare, vin alb și martini, informează Mirror. Elisabeta a II-a nu este prea des văzută să ia masa în vreun restaurant, așa că vizita ei inopinată a fost cu atât mai uimitoare. Pubul scoțian are o istorie îndelungată, fiind parte din viața localnicilor din Edinburgh încă din secolul al XIV-lea.

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net