Sclave sexuale din România, salvate de poliţiştii britanici. Şase persoane au fost arestate

Ultima actualizare:

    Româncele erau exploatate într-un bordel clandestin
Româncele erau exploatate într-un bordel clandestin

Patru bărbaţi şi două femei au ajuns marţi în spatele gratiilor, după o operaţiune a poliţiştilor londonezi. Nu mai puţin de 14 românce, ţinute până acum captive într-un bordel clandestin, au fost salvate, anunţă adevarul.ro.

Echipaje ale Poliţiei Metropolitane din Londra au descins la mai multe adrese, “ca parte a unei operaţiuni care vizează traficul de persoane şi exploatarea sexuală a femeilor din România de către o reţea criminală organizată”, potrivit unui comunicat al ofiţerilor britanici. În urma operaţiunii care s-a desfăşurat cu sprijinul autorităţilor române, şase persoane - patru bărbaţi şi două femei - au fost săltate pentru infracţiuni de sclavie sexuală.

Cei arestaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 37 de ani, sunt acuzaţi de lipsire de libertate în mod ilegal, trafic de persoane, proxenetism şi spălare de bani. La una dintre adrese, identificată drept un bordel clandestin, poliţiştii au găsit 14 românce, care primesc acum sprijin de la specialişti.

„Aceasta este una dintre numeroasele operaţiuni în care salvăm sute de femei în fiecare an”, a declarat Nick Bland, unul dintre ofiţerii englezi. Poliţistul e convins că astfel de victime există în fiecare cartier din Londra şi că oamenii le întâlnesc în fiecare zi, fără să-şi dea seama că acestea sunt abuzate. „Victimelor li se spune adesea că Poliţia şi autorităţile din Marea Britanie nu sunt de încredere. Având cunoştinţe limitate de limba engleză, ele nu pot căuta ajutor, chiar dacă doresc”, a încheiat Bland.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net