Scene şoc! O gaşcă de români face praf o maşină pentru că le-a ocupat locul de parcare

romani_vandalizare_2.jpg

romani, londra, marea britanie, vandalizare, masina
În câteva secunde bolidul ajunge de nerecunoscut
Citeste tot despre: 

Imagini desprinse din filmele de groază! O gaşcă de români din Barking, Londra, a găsit o manieră extrem de violentă de a rezolva problema locului de parcare. După ce au descoperit o maşină parcată pe locul din faţa casei lor, tinerii au pus mâna pe topoare, bote şi crose de golf şi au transformat limuzina într-un hârb.

Un atac de o ferocitate incredibilă a fost filmat şi postat pe Internet de chiar unul dintre români. Daily Mail a preluat înregistrarea şi a făcut-o publică. În scenele filmului, se văd clar patru români înarmaţi cu o bormaşină, cu topoare şi o crosă de golf lovind puternic o maşină neagră.

romani_vandalizare_1.jpg

romani, londra, marea britanie, vandalizare, masina
În câteva secunde bolidul ajunge de nerecunoscut

Pe înregistrare se aude când unul dintre ei spune că e „maşina vecinului” şi că aceasta ar fi o lecţie „să nu mai parcheze pe locul altuia”. Bolidul fusese blocat la roţi de autorităţi pentru că nu avea numere valide de înmatriculare. Şi din această cauză stătea pe locul de poarcare al băieţilor de luni întregi.

Tinerii s-au gândit că, vandalizând bolidul, acesta va fi consideraty un hârb şi dus de către autorităţi la fiare vechi. La finalul înregistrării, unul dintre băieţi spune: „Gata, mă!” şi toţi atacatorii intră în casă.

Loading...