Scene fierbinți de sex, difuzate la “Insula Iubirii” din Marea Britanie. Imaginile au stârnit un adevărat scandal FOTO

love-island-episode-9.jpg

insula iubirii sex marea britanie
Emisiunea “Insula Iubirii” din Marea Britaniei a difuzat imagini cu doi concurenți făcând sex și au stârnit un adevărat scandal în rândul telespectatorilor.
foto: mirror.co.uk

Emisiunea “Insula Iubirii” din Marea Britaniei a difuzat imagini cu doi concurenți făcând sex, deși cu doar o lună înainte, patroana postului ITV a declarat că show-ul nu va filma niciodată asemenea scene deoarece conceptul emisiunii se bazează pe dragoste. Telespectatorii au fost șocați de imaginile explicite în care doi concurenți fac dragoste.

Postul ITV riscă să fie acuzat de ipocrizie după ce a difuzat scene de sex între doi concurenți de la "Insula Iubirii" ("Love Island"), la doar câteva săptămâni după ce patroana Angela Jain a insistat că nu se va ajunge niciodată la asemenea scene arătate pe micile ecrane, deoarece ar fi plictisitor și lipsit de bun simț, relatează mirror.co.uk.

"Insula Iubirii": scenele de sex au crescut enorm rating-ul emisiunii

jonathan-hannah-love-island-main.jpg

insula iubirii sex marea britanie
Scenele de sex au fost difuzate sâmbătă (13 iunie) la "Insula Iubirii" din Anglia și a stârnit multe critici în rândul telespectatorilor.
foto: mirror.co.uk

Primul episod din emisiunea “Insula Iubirii din Anglia a fost vizualizat de doar 200.000 de telespectatori, însă scenele de sex au ridicat rating-ul enorm. Telespectatorii au urmărit cu Jonathan și Hannah și-au făcut relația oficială, apoi s-au îndreptat spre dormitory și au făcut dragoste. Șefa ITV a declarat cu puțin timp înainte de lansarea show-ului pe micile ecrane că: "Depinde de concurenți ce vor face, dar noi căutăm povești de dragoste. Nu vreau să difuzăm vreodată astfel de scene", a spus Angela Jain. În rândul telespectatorilor emisiunii Insula Iubirii au fost stârnite numeroase critici la adresa show-ului ce promitea că nu va ajunge să difuzeze pe micile ecrane astfel de scene fierbinți cu concurenții făcând sex.

"Insula Iubirii" din România a ales să nu difuzeze scene explicite de sex

sex_01_0.jpg

insula iubirii casatorie sex
La "Insula Iubirii" Deea și Tomi au făcut sex fără să le pese de camerele care îi filmau
foto: Antena 1

Varianta românească a emisiunii "Insula Iubirii" nu a difuzat imagini cu concurenți făcând sex, deși s-a înțeles foarte clar din imagini că acest lucru s-a întâmplat. Infidela Deea și ispita ei Tomi au făcut sex în pat fără să fie deranjați vreun pic de camerele de filmat. În cadrul unei ediții au făcut sex chiar și în duș, la invitația Deei, însă au putut fi auzite doar zgomotele de plăcere, fără imaginile explicite cu actul sexual dintre cei doi. O altă protagonistă de la "Insula iubirii" care nu a mai rezistat ispitei a fost Andreea. Ea a început să petreacă  moment tandre  în compania lui Matei şi cei doi sunt  din ce în ce mai intimi unul cu celălalt. Ba chiar, Andreea a dat de înţeles că vrea să îşi petreacă noaptea cu Matei. 

"Îmi vine aşa, să dau cu piciorul la tot ce a fost până acum. Poți să vii să mă și violezi, că nu mă supăr", i-a spus ea ispitei, care a început să o sărute pe umăr. 

"Insula Iubirii": deși  alții sunt infideli, doi concurenți vor să se căsătorească

concurenti_insula_iubirii_3.jpg

insula iubirii casatorie sex
La "Insula Iubirii" doi concurenți s-au hotărât să se căsătorească
foto: Antena 1

Cuplurile de la Insula Iubirii încep să se destrame unul câte unul, însă doi concurenți vor să se căsătorească și rezistă ispitelor care au venit să îi despartă. Ovidiu a cerut-o în căsătorie pe Petra, cu care este într-o relație stabilă de 3 ani.  Ea a acceptat fără să ezite prea mult. Cuplul a declarat că s-a înscris la Tepmtation Island-Insula Iubirii pentru că vrea să trăiască experiențe noi care să îi unească și mai mult și să le confirme dragostea pe care și-o poartă unul altuia.

 

Loading...

Citește și