Scandalos! Bărbat achitat pentru viol după ce a făcut sex cu o fată de 11 ani

Ultima actualizare:

    Bărbatul a scăpat de acuzaţia de viol
Bărbatul a scăpat de acuzaţia de viol

Francezii sunt consternaţi după ce un caz din justiţie a ajuns în atenţia opiniei publice. Un bărbat de 28 de ani a fost achitat pentru viol după ce a făcut sex cu o fată de 11 ani. Motivul? Fata nu ar fi protestat şi nu ar fi avut urme de violenţă pe corp.

Magistraţii sunt de părere că minora şi-ar fi dat consimţământul şi că atât timp “cât nu există semne de violenţă, nu există nici viol”. Astfel, bărbatul a rămas doar cu acuzaţia de corupere sexuală a unui minor.

Părinţii fetei povestesc că fiica lor i-a sunat plângând şi le-a povestit tot ce s-a întâmplat. În aprilie 2017, copila ar fi fost ademenită în apartamentul bărbatului din suburbia Montmagny (Paris), iar acesta a dezbrăcat-o şi a întreţinut relaţii sexuale cu ea. Fata i-a spus mamei că în acele momente pur şi simplu a “paralizat de frică” şi nu a ştiut cum să reacţioneze.

Mama fetei a mers imediat la Poliţie şi a depus plângere spunând că fiica ei a fost violată.

"Ea a crezut că e prea târziu, că nu se mai poate schimba nimic, că nu are dreptul să protesteze . A intrat pe pilot-automat, fără emoție, fără reacție. A paralizat de frică", a declarat mama fetiței, potrivit Daily Mail.

Femeia a adăugat că fiica ei e nu e suficient de matură să-şi dea acordul pentru un act sexual. De aceeaşi părere sunt şi internauţii care au comentat cazul pe reţelele de socializare.

Judecătorii au avut însă altă părere. Ei au stabilit că fata de 11 ani nu a protestat şi prin urmare nu a fost forţată să întreţină relaţii sexuale.

"Nu a existat violență, constrângere, amenințare sau surpriză", au spus judecătorii, potrivit sursei citate mai sus.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net