Scandal rușinos la Casa Regală! Unchiul lui Kate Middleton a recunoscut că și-a lovit soția

Ultima actualizare:

    Unchiul lui Kate Middleton și-a lovit soția în fața domiciliului lor din Londrafoto: Hepta
Unchiul lui Kate Middleton și-a lovit soția în fața domiciliului lor din Londrafoto: Hepta

O pată neagră pe imaginea Familiei Regale a Marii Britanii. Gary Goldsmith, unchiul ducesei de Cambridge, a recunoscut în fața magistraţilor că și-a lovit nevasta când se întorceau de la un eveniment caritabil.

Unchiul lui Kate Middleton și-a lovit soția, pe Julie-Ann Goldsmith, la 13 octombrie, în fața domiciliului lor din Londra, după ce s-a certat cu ea în taxiul care i-a adus acasă de la un eveniment.

Procuroarea a declarat că femeia a lovit prima, apoi bărbatul a ripostat. „Ei au ieșit din taxi și șoferul a spus că d-na Goldsmith și-a pălmuit soțul. Se pare că amândoi erau băuţi”, a declarat în fața audienței procuroarea Kate Shilton.

Lovită cu pumnul, femeia „a căzut pe spate” şi a rămas inconştientă preţ de 15 secunde, apoi şi-a revenit şi a început să plângă.

Gary Goldsmith a fost arestat şi acuzat de violenţă domestică. Bărbatul şi-a recunoscut faptele şi îşi va afla pedeapsa la 21 noiembrie. Judecătoarea Emma Arbuthon a exclus o pedeapsă cu închisoarea, însă a declarat că va găsi o cale de a o proteja pe femeie de soţul ei violent. Se pare că unchiul lui Kate Middleton ar avea ceva probleme cu alcoolul, iar Julie-Ann Goldsmith a cerut deja ordin de restricţie, scrie The Sun. Garry Goldsmith a fost eliberat pe cauţiune şi nu are voie să se apropie de locuinţa soţiei sale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net