Scandal monstru din cauza unor imagini cu ducesa Kate Middleton

kate_middleton_main.jpg

ducesa kate middleton scandal imagini
Un ziar britanic a „demontat-o” pe Ducesa de Cambridge
Foto: Getty

Kate Middleton (33 de ani) este centrul unui scandal uriaș, iscat în presa internațională. Cotidianul britanic The Daily Mail a titrat, marți (14 decembrie), că „Ducesa Kate Middleton pare distrusă! Doi copii mici, trei funcții oficiale în doar o săptămână și cumpărături pentru Crăciun. De ce are nevoie Ducesa de odihnă”. Publicația și-a bazat afirmațiie pe o serie de imagini, în care soția prințului William (33 de ani) a fost surprinsă făcând cumpărături, în Chelsea (Marea Britanie).

Presa internațională a reacționat imediat. The Guardian a numit publicația The Daily Mail „crudă și imatură”, pentru că a făcut „niște remarci absurde, bazate doar pe niște poze”. Guardian a precizat că acel articol face afirmații „scârboase și ipocrite” despre Ducesa de Cambridge. Kate Middleton a fost surprinsă făcând cumpărături, în Chelsea. Daily Mail a scris despre aceste imagini că dovedesc cât de obosită și depășită de situație este Kate și că prințul William ar trebui să aibă grijă de copii mai des, ca soția lui să se poată odihni. „Nu contează cât ajutor primești din partea rudelor și a soțului. Nu poți scăpa de faptul că ai doi copii mici și că viața este extenuantă”, a scris The Daily Mail, în articolul care a iscat scandalul.
loading...
Loading...

Citește și

 • kate middleton rochie

  Ducesa Kate Middleton (33 de ani) a „recliclat” o rochie roșie semnată de Alexander McQueen. Ținuta a fost purtată pentru prima oară de Tulisa Contostavlos (27 de ani) și Kim Kardashian (35 de ani), în anul 2011, dar ambele au arătat mai multă piele decât soția prințului William. Marți (15 decembrie), Kate a fost surprinsă în rochia ei preferată, pe care a mai purtat-o și cu alte ocazii.

 • kate middleton james bond

  Ducesa de Cambridge a fost prezentă la premiera mondială a noului film James Bond, "Spectre", luni seara (26 octombrie). Kate Middleton (33 de ani) a fost o prezenţă surprinzătoare pe covorul roşu de la Royal Alberts Hall, din Londra. Ducesa a venit la braţul soţului ei, prinţul William (33 de ani).

 • Vedetă de reality show în SUA, Kim Kardashian îşi doreşte cu disperare să facă parte din cercul de prieteni al ducesei Kate Middleton. I-a trimis şi daruri pentru fiul ei, dar aceasta le-a expediat înapoi.

 • Kate Niddleton, Regina Elisabeta a II-a

  Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii ţine mult la protocol. Pentru a fi sigură că soţia prinţului William, Kate Middleton, respectă regulile palatului, aceasta ar fi alcătuit o listă cu cele 10 lucruri pe care nevasta nepotului nu are voie să le facă, potrivit public.fr.

 • cele mai sexy imagini cu kate middleton

  O fotografie sexy explicită cu Kate Middleton e floare rară, având în vedere eticheta strictă a Casei Regale Britanice. Totuși, ba vântul, ba paparazzi au reușit să fisureze zidul sobrietății britanice și să ne ofere cele mai sexy imagini cu Kate Middleton. Ar fi fost și păcat, pentru că ducesa se poate lăuda cu o siluetă impecabilă și cu un corp foarte frumos lucrat la sală.

 • kate middleton

  Ca orice ducesă care se respectă, Kate Middleton (33 de ani) nu poate apărea la două evenimente diferite cu aceeași ținută. Aceasta este întotdeauna urmărită de paparazzi, care o fotografiază cu fiecare ocazie. Așa se face că aceștia au surprins-o purtând aceeași ținută ca acum trei ani.