Scandal la Palatul Buckingham! Prințul Harry nu a achitat o notă de plată de 34.000 euro, în Las Vegas

Ultima actualizare:

    Prințul Harry este acuzat că nu a achitat o notă de plată uriașăFoto: Getty
Prințul Harry este acuzat că nu a achitat o notă de plată uriașăFoto: Getty

Biograful familiei regale a scos la iveală un scandal mai vechi în care a fost implicat Prințul Harry. Se pare că fratele lui William a „uitat” să achite o notă de plată de 34.000 de euro, în Las Vagas.

Patronul unui hotel din Las Vegas susține că Prințul Harry a reușit să facă o notă de plată de zeci de mii de euro, pe care nu a achitat-o niciodată. Proprietarul a fost nevoit să o plătească, potrivit unul nou documentar despre viața familiei regale britanice, relatează The Sun.

Prințul Harry era petrecărețul familiei înainte să se însoare

În urmă cu câțiva ani, înainte ca prințul Harry să se facă băiat de casă, era cunoscut drept un petrecăreț. Rebelul familiei britanice a stat la hotelul de lux Wynn, din Las Vegas, în 2012, dar nu și-a achitat nota de plată nici până acum.

Steve Wynn, proprietarul hotelului, a închis ochii. La acel hotel, doar o noapte costă aproximativ 800 de euro. Tot aici au fost făcute și fotografiile în care Prințul Harry apare dezbrăcat, imagini care au ajuns și pe internet. Se pare că nu este pentru prima oară când Harry „uită” să plătească. În 2007, prințul ar fi vrut să achite o notă de plată într-un pub din Londra, folosind cardul Armatei. 

image
image
image
image
image
image
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net