Salvată după ce a stat 5 zile în cada din baie

24_foto2-85-120.jpg

Alison Gibson (54 de ani) a crezut că va muri de foame după ce s-a trezit închisă, fără şanse de scăpare, în propria casă
Citeste tot despre: 

Casnica Alison Gibson, de 54 de ani, susţine că a văzut moartea cu ochii după ce a rămas blocată în propria cadă timp de cinci zile. Femeia care are aproape 160 de kilograme a aţipit la 15 octombrie în timp ce îşi făcea baie în cadă. Ea a fost eliberată de poliţie abia la 20 octombrie.

A trăit cel mai groaznic coşmar! Alison Gibson, de 54 de ani, din Chesaning, Michigan, a intrat să îşi facă o baie luni, 15 octombrie în jurul orei 10.00 dimineaţa, dar a aţipit în cadă. Apa s-a scurs cât timp ea dormea şi femeia a rămas blocată în propria cadă. „Nu aveam telefonul mobil la mine, casa mea este izolată fonic, fereastra de la baie era închisă, iar vecinii locuiesc la aproape 60 de metri distanţă. Eram disperată. Am auzit telefonul mobil sunând de câteva ori, dar era în sufragerie. Am ţipat până am răguşit, dar nu m-a auzit nimeni. Am crezut că voi muri în cel mai penibil mod cu putinţă”, a povestit femeia de 160 kg pentru postul de televiziune ABC.

Zoom
Femeia care cântăreşte 160 kg nu a mai putut ieşi din cadă

Zoom
Casa e izolată, iar ţipetele casnicei nu au fost auzite de vecini

 

Gibson a stat blocată în cadă luni, marţi, miercuri, joi şi abia vineri poştaşul s-a alarmat după ce a observat că femeia nu şi-a ridicat corespondenţa de câteva zile bune. A dat alarma în cartier şi vecinii au venit să verifice. Atunci ţipetele femeii blocate în cadă au fost auzite pentru prima oară. „Când îmi era frig porneam apa caldă, când mi-era sete beam apă rece, nevoile mi le-am făcut în cadă şi am spălat imediat mizeria”, a explicat ruşinată casnica.

Zoom
Poliţista Stacey Wilburn a salvat-o

 

Vecinii au chemat poliţia. A sosit agentul şef Stacey Wilburn care s-a cocoţat pe fereastră şi a descuiat uşa. Au venit şi pompierii, paramedicii şi echipajul de la Descarcerare şi la ora 11.00 Gibson a fost eliberată. Timp de patru zile, Gibson a stat în spital şi a fost externată numai după ce doctorii au descoperit că era în afara oricărui pericol. Ea risca un blocaj renal, avea probleme de inaniţie şi articulaţiile picioarelor fuseseră afectate.

loading...
Loading...