S-a urcat beată moartă la volanul Porsche-ului și a omorât un om, în Chișinău! Alți 18 sunt în stare gravă

Ultima actualizare:

    Svetlana Ungureanu (33 de ani) se zbate între viaţă şi moarte într-un spital din ChişinăuFoto: Arhiva personală
Svetlana Ungureanu (33 de ani) se zbate între viaţă şi moarte într-un spital din ChişinăuFoto: Arhiva personală

O femeie aflată aproape de comă alcoolică a provocat un accident terifiant în Chișinău zilele trecute. Tânăra din Republica Moldova conducea o mașină puternică, iar acul vitezometrului s-a oprit la 130 de kilometri pe oră. Se pare că aceasta a mai fost implicată în incidente rutiere și în trecut.

Accidentul aduce aminte de cel provocat de Mario Iorgulescu, în care și-a pierdut viața un tânăr de 24 de ani. Și în acest caz, șoferul vinovat era băut și drogat.

Pe 30 septembrie, tânăra din Republica Moldova s-a urcat beată la volanul bolidului de lux și nu a mai ținut cont de nicio regulă. Bilanțul tragediei este cutremurător: un mort și 18 răniți. Accidentul a avut loc în mijlocul zilei, într-o intersecție aglomerată din centrul Chișinăului. Aflatăla volanul unui SUV, Svetlana Ungureanu  a trecut pe culoarea roșie a semaforului și s-a lovit de un autobuz. În Porsche se aflau doi oameni, femeia de la volan și un pasager, iar în autobuz erau 28 de cîlători. 18 dintre ei au ajuns la spital în stare gravă. 

Șoferița vinovată, în stare gravă

Până la venirea echipajelor de salvare, martorii au încercat să scoată răniţii din maşini. Tânăra care conducea bolidul a fost internată la terapie intensivă. Era aproape în comă alcoolică. I s-a stabilit o alcoolemie de 2,15 miligrame alcool pur în sânge. Femeia a ajuns în stare gravă la spital, iar medicii sunt rezervați cu privire la șansele acesteia de supraivețuire. 

„În urma accidentului de circulaţie o peroană a decedat. E vorba de un pasager din automobilul Porsche Cayenne”, a declarat o polițistă, potrivit observator.tv.

Svetlana Ungureanu, prinsă beată la volan de mai multe ori

Se pare că Svetlana Ungureanu nu este la primul incident de acest gen. Ea ar avea un cazier destul de stufos. În 2017, femeia a fost filmată la volan, aproape inconștientă, iar un an mai târziu a provocat un accident grav, după ce s-a urcat iar băută la volan. În urma lui, tânăra a fost închisă șase luni, ieșind de la pușcărie în februarie. În total a fost trasă la răspundere penală de cinci ori și se pare că nu fost îndeajuns pentru a se liniști. 

image
image
image
image
image
image
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net