S-a trezit din somn plină de vânătăi! Doctorii i-au pus un diagnostic ireal

Ultima actualizare:

    Vânătăile femeii ascundeau o boală gravăfoto: lethow.com
Vânătăile femeii ascundeau o boală gravăfoto: lethow.com

Thea Wilson, în vârstă de 37 de ani, a petrecut o seară în oraș, iar a doua zi dimineață, când s-a trezit din somn, a descoperit că era plină de vânătăi pe tot corpul. După ce a mers la doctor pentru a afla ce i s-a întâmplat, aceștia au diagnosticat-o cu o boală letală.

Mâinile și picioarele femeii erau acoperite de vânătăi violet, mari, iar aceasta nu avea nicio idee de unde proveneau. Thea își amintea perfect lucrurile care se întâmplaseră cu o noapte înaine și era absolut convinsă că vânătăile nu apăruseră în urma unei căzături, informează mirror.co.uk.

Inițial, doctorii i-au spus că are o tulburare de trombocite, aceasta fiind cauza vânătăilor bizare de pe corpul ei, însă după mai multe analize, aceștia au descoperit că femeia suferea de o formă foarte rară de leucemie, care afectează numai 100 de persoane în fiecare an.

Când mi-au spus că am leucemie, lumea mea s-a prăbușit”, a declarat femeia, citată de Mirror. În decurs de 24 de ore, aceasta făcuse deja primul din cele patru cicluri de chimioterapie. Femeia a fost dusă imediat într-o cameră izolată și a început un tratament de chimioterapie intensivă care urma să dureze cinci luni. Boala era una foarte periculoasă, întrucât risca să moară de la o simplă coliziune cu un obiect sau o căzătură.

Din fericire pentru Thea, după numai șase luni de la diagnosticul pe care i l-au pus doctorii, leucemia începuse să se vindece. Femeia spune că, deși leucemia ei ar putea reveni, acest lucru nu o va împiedica să se bucure de viață. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net