S-a sinucis de teamă va fi părăsită de iubitul ei! Ce mesaj i-a lăsat

Ultima actualizare:

    Suk Yin Cheng s-a aruncat în faţa unui camion Foto: Daily Mail
Suk Yin Cheng s-a aruncat în faţa unui camion Foto: Daily Mail

O tânără de 20 de ani s-a sinucis după ce a crezut că iubitul ei va fi forţat să accepte o căsătorie aranjată şi astfel, o va părăsi.

Completă tulburată tânăra a decis să se arunce în faţa unui camion, însă cu câteva minute înainte de a face acest gest i-a lăsat iubitului ei un mesaj: "Te iubesc, fac asta pentru ţine", scrie The Telegraph.

Suk Yin Cheng avea o relaţie de doi ani cu Kahil Mohammad, un tânăr de origine musulmană. Însă, tânăra îşi făcea griji că familia acestuia l-ar obligă să accepte o căsătorie aranjată cu o altă femeie. Suk îşi exprimase îngrijorările în nişte discuţii avute cu prietenii, dar iubitul aceseia susţine că nu a existat niciodată o astfel de discuţie şi nu înţelege de unde ar fi tras această concluzie tânăra.

Tânăra n-a suportat ideea de a-şi pierde dragostea vieţii, aşa că a făcut un gest extrem. Conform anchetatorilor care au investigat moarta tinerei, într-o seară, în loc să se ducă la părinţi acasă, Suk a decis să schimbe direcţia, a tras pe dreapta şi şi-a sunat iubitul.

"Mi-a spus că mă iubeşte şi că face asta pentru mine. Nu mi-am dat seama despre ce vorbeşte" a declarat Mohammed, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Autorităţile care au investigat moartea tinerei au ajuns la concluzia că aceasta a decis să se arunce în faţă unui camion, într-un act de suicid, fiind puternic tulburată.

Anchetatorii mai spun că tânăra nu avea probleme psihice şi nici nu au găsit urme de substanţe interzise în organism la data decesului.

image
image
image
image
image
image
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net