S-a măritat cu fiul vitreg şi-i face şi un copil. Povestea rusoaicei de 35 de ani a făcut încojunrul lumii

Ultima actualizare:
La scurt timp  după nuntă,  a anunţat că  e gravidă
La scurt timp după nuntă, a anunţat că e gravidă

Marina Balmaşeva, de 35 de ani, poate spune că a întinerit după ce s-a îndrăgostit de propriul fiu. Ea avea 22 de ani când s-a măritat cu Alexei Şavirin (acum în vârstă de 45 de ani). Nu au putut avea copii, aşa că au adoptat cinci micuţi pe care i-au crescut împreună. Printre ei şi Vladimir, poreclit ”Vova”.

Marina a devenit celebră în Rusia după ce a început să facă sport, să ţină regim şi a ajuns să aibă o siluetă de fotomodel, slăbind peste 40 de kilograme. Balmaşeva, 35 de ani, s-a îndrăgostit de fiul ei, Vladimir Şavirin, 21 de ani, în 2019, când acesta a venit în vacanţa universitară. Alexei Şavirin a aflat târziu de idila lor, când Marina a cerut divorţul.

Fostul soţ, Alexei Şavirin, o acuză de corupere de minori
Fostul soţ, Alexei Şavirin, o acuză de corupere de minori

”Mă lăsa să dorm şi ea se strecura în camera băiatului şi făceau sex. L-a sedus pe acesta când încă era minor. Sunt convins de asta”, a declarat în public Alexei. 

Marina îl creşte  pe Vlad de la  vârsta  de 7 ani
Marina îl creşte pe Vlad de la vârsta de 7 ani

În plină pandemie, în 2020, Marina şi Vladimir s-au căsătorit. Povestea lor a făcut înconjurul planetei şi contul de Instagram şi canalul de YouTube ale Marinei au devenit veritabile ”făbricuţe de bani”. De aceea, ea a stabilit să semneze un contract prenupţial cu Vladimir, care are ”cei mai frumoşi ochi albaştri din lume” şi să îşi pună la adăpost averea. 


    Marina îl creşte  pe Vlad de la  vârsta  de 7 ani
Marina îl creşte pe Vlad de la vârsta de 7 ani

Recent, Marina a postat primele fotografii cu burtica şi i-a anunţat pe toţi admiratorii ei că aşteaptă un bebeluş cu soţul ei de 21 de ani. Întrebată însă cum a fost posibilă întinerirea ei, ea a recunoscut că şi-a făcut operaţii de întindere a pielii feţei şi a apelat la câteva injecţii cu Botox. Mama şi fiul ei vitreg, deveniţi între timp soţ şi soţie, locuiesc împreună de mai bine de un an. 

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net