S-a măritat cu ea însăși! Motivul emoționant

Ultima actualizare:
Natalie vrea să fie alături de Riley, atunci când micuțul va împlini doi ani
Natalie vrea să fie alături de Riley, atunci când micuțul va împlini doi ani

Natalie Adams (36 de ani) s-a căsătorit cu ea însăși. Sună ciudat, însă motivele femeii sunt întemeiate. În luna noiembrie 2014, a fost diagnosticată cu cancer la esofag, în fază terminală. Ședințele de chimioterapie i-au prelungit viața, iar în acest timp care i-a rămas și-a făcut o listă cu lucruri de făcut înainte să moară.

Natalie Adams și-a dorit nespus de mult să fie mireasă. Drept urmare, după ce a aflat că mai are puțin de trăit, femeia a vrut să își îndeplinească și această dorință. Pentru că este o mamă care își crește copilul singură, Natalie nu a așteptat să își găsească pe cineva, având în vedere circumstanțele care i-au schimbat viața, așa că s-a hotărât să meargă la altar fără un mire. A avut parte de o ceremonie ca în povești, alături de fiul său, Riley, și apropiații ei. 

„Mi-am dorit dintotdeauna să mă căsătoresc. De ce să renunț la acest vis doar pentru că nu aveam cu cine? M-am decis ca ziua nunții să fie o celebrare a vieții mele și că voi purta o rochie albă. Am vrut ca Riley să fie cu mine la eveniment”, a povestit ea, pentru revista that's life

Natalie Adams, sora ei, Angela și prietena ei cea mai bună, Rebecca, s-au ocupat de toate detaliile. Pe 28 noiembrie 2015, Natalie a pășit în biserică, îmbrăcată în rochie de mireasă și și-a sărbătorit viața. Fără ca ea să știe, familia ei a decorat biserica cu conuri de pin și lumânări. I-au făcut surpriză și un tort de nuntă și au celebrat ca la carte.

„N-am menționat nimic despre cancer la ceremonie, pentru că nu merita să aibă un loc în sărbătorirea vieții mele”, a mai spus ea.

Cum a aflat că are cancer


    Natalie vrea să fie alături de Riley, atunci când micuțul va împlini doi aniFoto: Give a little
Natalie vrea să fie alături de Riley, atunci când micuțul va împlini doi aniFoto: Give a little

În noiembrie 2014, Natalie Adams a simțit că ceva este în neregulă cu ea. Începuse să se simtă rău imediat după ce mânca, apoi a observat că îi este foarte greu să înghită. În șase luni a slăbit 37 de kilograme și a început să fie disperată după răspunsuri. Voia să afle ce se întâmplă cu ea. Le-a spus doctorilor să îi facă analize mai amănunțite. A aflat că are cancer la esofag, o formă agresivă care se răspândise deja și la ficat. Medicii i-au spus lui Natalie că mai are două luni de trăit, dar ședințele de chimioterapie i-au prelungit viața.

Diagnosticul a fost devastator. Se gândea la Riley crescând fără ea, dar a vrut să rămână puternică pentru fiul ei. Și-a făcut o listă cu lucruri pe care să le facă înainte să moară: să înoate cu delfinii, să zboare cu elicopterul, să se plimbe cu o mașină de curse NASCAR și să se mărite. Din păcate, ședințele au slăbit-o atât de tare încât nu a putut să înoate cu delfinii. Următoarea ei dorință este să trăiască până la aniversarea zilei de naștere a fiului ei, care va împlinit doi ani, scrie Daily Mail.

I-a cumpărat lui Riley cadouri pentru toate zilele de naștere la care ea nu va mai putea participa. Pentru că fiul ei este mult prea mic să înțeleagă ce se întâmplă, Natalie îi va lăsa jurnale, poze și scrisori pentru ca el să o cunoască, atunci când va crește. 

„Vreau să mă bucur de fiecare zi pe care o mai am și să petrec toate momentele rămase alături de cei pe care îi iubesc”, a adăugat Natalie Adams. 

image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net