S-a legat cu lanţuri de iubit, dar riscă să îşi piardă mâna

foto-mare-front-24.jpg

Viktoria Pustivitova, 28 de ani, obligată să protejeze mâna de care e legat Alexander Kudlai
Foto: Instagram

Testul suprem de iubire! Ucrainenii Viktoria Pustivitova, 28 de ani, şi Alexander Kudlai, de 33 de ani, s-au încătuşat la 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiţilor, şi au declarat că vor să stea aşa timp de trei luni. Însă testul de iubire le pune în pericol sănătatea.

Viktoria Pustivitova, 28 de ani, şi Alexander Kudlai, de 33 de ani, au anunţat cu surle şi trâmbiţe pe reţelele sociale, la 14 februarie, că  vor trăi legaţi cu lanţul timp de trei luni pentru a vedea dacă relaţia lor amoroasă este făcută să reziste.

Cei doi tineri şi-au prins de încheieturi lanţurile în faţa unei sculpturi din Kiev, de Ziua Îndrăgostiţilor. Ei au povestit pe reţelele sociale cât de greu le-a fost să se îmbrace şi să se dezbrace, fiind legaţi cu lanţul care le fixa încheieturile. Alexander şi Viktoria din Harkov, Ucraina, au avut grijă să îşi comande din timp haine făcute pe comandă, prevăzute cu fermoar pe sub mâneca mâinii captive. Primul test a fost o călătorie cu taxiul de 500 km pe durata căreia au trebuit să se oprească la toaletă şi să îşi facă nevoile doar în cafenelele care le permiteau să intre amândoi în baie.

detaliu2-fr.jpg

Cei doi iubiţi, înlănţuiţi oficial la 14 februarie, în Kiev
Foto: Instagram

Experimentul celor doi îndrăgostiţi este monitorizat atent de expertul Vitali Zorin, care va avea un cuvânt greu de spus în omologarea recordului. Lanţurile au fost sigilate şi nu pot fi desfăcute decât prin tăiere.

După aproape 10 zile de la înlănţuire, pe antebraţul tinerei au apărut băşici dureroase care s-au infectat. Au fost la dermatolog şi doctorul le-a recomandat să pună capăt experimentului extrem. Ulceraţiile au apărut din cauza contactului pielii cu metalul şi a circulaţiei sanguine precare din zona mâinii.

detaliu-fro-24.jpg

Mâna captivă a fetei s-a infectat din cauza lanţului
Foto: Instagram

Doctorii i-au spus Viktoriei că riscă să îşi piardă mâna, dacă afecţiunea se va agrava şi infecţia îi va invada mâna. ”Am observat că Viktoria are o iritaţie la mână, dar sperăm să o rezolvăm. Ne-am internat amândoi în spital şi sperăm să rezistăm trei luni înlănţuiţi aşa cum am jurat”, a declarat Alexander, care a uns-o cu diferite unguente pe iubita lui înainte de a ajunge la Urgenţe. Doctorul dermatolog Tatiana Egorova a vrut să le taie lanţul, dar cuplul a implorat-o să găsească altă soluţie.

Loading...