S-a inventat aparatul care îţi face berea în două ore

Ultima actualizare:

    O firmă americană a dat lovitura cu «minifăbricuţa» de alcool pe care o poţi pune pe bufet, în bucătărie
O firmă americană a dat lovitura cu «minifăbricuţa» de alcool pe care o poţi pune pe bufet, în bucătărie

Nici nu au apucat să lanseze bine maşina de bere că s-au trezit cu o grămadă de comenzi! Americanii de la PicoBrew lansează oficial dispozitivul la 1 decembrie şi va fi disponibil contra sumei de 999 de dolari.

Amatorii de bere ştiu să aprecieze un produs natural pe care şi-l vor putea prepara singuri în casă, au declarat inventatorii pentru revista americană Popular Science. Băutura obţinută din drojdie de bere, malţ, hamei şi apă are aproximativ 5% alcool şi un gust desăvârşit. Dacă este consumată la temperaturi cuprinse între 6 şi 8 grade Celsius, cunoscătorii ştiu să îi aprecieze intensitatea gustului. Cum funcţionează PicoBrew? Aparatul seamănă cu un filtru de cafea şi este extrem de simplu de folosit. Are 4 cartuşe de 400 de mililitri în care se depozitează cele patru ingrediente de bază, acoperite cu filtre de unică folosinţă fixate în „borduri” din silicon. 

Inventatorii oferă peste 200 de reţete diferite, furnizate de producători de bere din întreaga lume, dar farmecul este ca fiecare posesor de PicoBrew să-şi creeze singur berea preferată. Aparatul costă 999 de dolari (4.174 lei), plus cheltuielile de transport. „În kitul de bază al berii este folosit orzul, extrem de apreciat de băutorii de bere germană”, susţin inventatorii. PicoBrew oferă mai multe variante de procesare: hameiul fiert o dată cu berea o face mai amară, iar dacă se adaugă după fierbere, licoarea finală e mai dulce. Totul se setează înainte de a apăsa un buton. După douăore, berea e gata şi bună de consumat. 

5 beneficii ale berii

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net