S-a înregistrat cu telefonul în timp ce tortura și omora două prostituate! De ce susține că e nevinovat

rurik-jutting-556084.jpg

prostituate ucise hong kong
Sumarti Ningsih și Seneng Mujiasih au fost ucise de către un bancher britanic, în 2014
Foto: wikipedia.org

Un bancher britanic a ucis două prostituate indoneziene, în 2014 Cadavrele mutilate ale tinerelor au fost descoperite în apartamentul său din Hong Kong. Bărbatul a recunoscut că este vinovat de crimă.

Absolvent al facultății Cambridge și bancher de succes, Rurik Jutting (31 de ani) a comis o dublă-crimă, în Hong Kong. Poliția a găsit în apartamentul acestuia cadavrele mutilate ale prostituatelor Seneng Mujiasih (29 de ani) și Sumarti Ningsih (23 de ani), în noiembrie 2014.

1414971724671_wps_2_rurik_jutting_muzzed_jpg.jpg

prostituate ucise hong kong
Rurik era obsedat de femeile asiatice
Foto: dailymail.co.uk

 

Sumarti a fost găsită într-o valiză, în balconul lui Rurik Jutting. Femeia era moartă de cinci zile. Seneng era pe jos, dezbrăcată și mutilată. Potrivit The Sun, Rurik și-ar fi dat demisia de la Bank of America, unde câștigat 350.000 de lire pe an, cu doar câteva zile înainte să comită crima.

protituate ucise hong kong

 

 

Procesul este în plină desfășurare, iar Rurik Jutting a pledat nevinovat, deși a recunoscut că le-a omorât pe cele două tinere.  El susține că suferă de o tulburare de personalitate și că nu este resposabil pentru faptele lui. Acesta este unul dintre cele mai mari procese de crimă din ultimii ani, în China. Oribila crimă i-a șocat pe locuitorii din Hong Kong, considerat unul dintre cele mai sigure orașe din lume. Bărbatul riscă să primească închisoare pe viață. 

Rurik a făcut pozele în timp ce le tortura pe Seneng Mujiasih și pe Sumarti Ningsih. Mai mult, bărbatul a înregistrat cu telefonul lui torturile la care le supunea pe tinere. Anchetatorii au găsit o înregistrare cu prima lui victimă, făcută chiar înainte ca aceasta să moară. 

Loading...
 
 

Citește și

  • pattaya prostitutie thailanda paradis pedofili

    Stațiunea Pattaya din Thailanda este considerată capitala sexului. Scriitorul Luke Williams a petrecut o săptămână acolo și a fost avertizat de un polițist local că Pattaya este ca „un oraș de cowboy din Vestul Sălbatic de acum sute de ani”. Activiștii pentru drepturile omului nu sunt atât de blânzi, numindu-l „Paradisul Pedofililor”.

  • azil prostituate

    Toată viața au practicat cea mai veche meserie din lume, dar vine un moment când, ca în oricare altă categorie profesională, și prostituatele au nevoie de liniște la bătrânețe. În Mexico City există un azil pentru femeile care au practicat prostituţie şi care au nevoie de ajutor după ce ies la pensie.