S-a deschis şcoala unde înveţi să baţi cu tocul

tocuri1.jpg

Cursantele învaţă cu atenţie mişcările
Citeste tot despre: 

Tocurile înalte pot fi o armă redutabilă! A observat acest lucru fosta balerină americană Avital Zeisler, care a deschis o şcoală specială de bătaie ce le foloseşte ca mijloace de luptă în New York.

După succesul imens înregistrat de stilul de luptă “baţi şi te filmezi cu băţul”, promovat îndeosebi în Moscova, în rândul femeilor, se lansează un nou stil de luptă de stradă: bătaia cu tocurile. Inventatoarea stilului de luptă e fosta balerină Avital Zeisler, în vârstă de 26 de ani. Atenţie, bărbaţi, pe 0,5 centimetri pătraţi de toc de minimum 9 centimetri lungime se exercită o forţă de 200 de ori mai mare decât pe talpa de bărbat!

Avital se dovedeşte o instructoare de mare talent, care a pus la punct o gamă largă de lovituri cu ajutorul tocurilor înalte şi ascuţite. Femeile s-au înghesuit să se înscrie la cursuri, dar în prima serie nu a acceptat decât 34 de eleve. Antrenamentele au loc într-o sală de fitness din Manhattan. “Femeile învaţă repede să-şi folosească tocurile drept armă de luptă. Sunt cele mai bune mijloace de a se apăra în caz că sunt agresate”, a explicat Avital Zeisler.

“Se poate lovi cu pantofii încălţaţi, sau pot fi daţi jos şi folosiţi ca arme. Le arăt toate mişcările posibile”, a mai spus fosta balerină. Tehnica ei de luptă cu tocurile, numită Metoda Soteria, de la zeiţa greacă a siguranţei, o are ca susţinătoare pe actriţa Amanda Seyfried (30 de ani).

Vedeta de la Hollywood ia şi ea lecţii de la Avital. Există însă critici împotriva şcolii, fiindcă noul stil de luptă poate să devină foarte periculos. Loviturile cu tocurile ascuţite provoacă moartea sau răni foarte grave.

tocuri.jpg

Lupta cu pantofii a fost inventată de balerina, Avital Zeisler, din New York
Loading...
 
 

Citește și

  • E scutită pe viaţă de la ore! Tiffiney Blakey, de 13 ani, trăieşte visul oricărui elev: nu mai trebuie să meargă la şcoală. Ea suferă un şoc anafilactic atunci când intră în sala de clasă şi doctorii nu ştiu din ce cauză.

  • Amândoi au 17 ani. Erau iubiţi, colegi de liceu şi de bancă şi avuseseră în plan să se căsătorească. Miercuri dimineaţă, însă, Cristian şi-a tăiat iubita cu un briceag, chiar în sala de clasă. Se pare că Adina voia să se despartă de el, iar tânărul a înnebunit. Acum, ea e la spital, iar el, cercetat penal.

  • Un bărbat mascat înarmat cu o sabia a ucis un elev şi un profesor de la o şcoală dion Suedia. Suspectul, îmbrăcat complet în negru, s-a fotografiat cu elevii înainte de atacul care a avut loc în oraşul vestic Trollhattan.

  • naguale fotografie prima zi de scoala

    La jumătatea lunii septembrie, elevii încep şcoala şi trăiesc sentimente unice. Iar vedetele îşi aduc aminte cu nostralgie de acest episod din viaţa lor. Este şi cazul lui Naguale (28 de ani), autorul celor mai de succes hituri muzicale ale momentului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1