S-a căsătorit cu pisica, iar acum îi face ochi dulci cățelului

Ultima actualizare:

    Dominique Lesbirel s-a căsătorit cu motanul eifoto: Pinterest
Dominique Lesbirel s-a căsătorit cu motanul eifoto: Pinterest

Dominique Lesbirel (41 de ani) s-a căsătorit cu felina ei în urmă cu opt ani. Din păcate, pisica, în vârstă de 19 ani, a intrat în insuficiență renală, iar din acest motiv a fost eutanasiată. Acum, Dominique a pus ochii pe un alt animăluț de casă.

Femeia a oficializat căsătoria cu pisica online, iar în prezent oferă acest serviciu celor care vor să facă același lucru cu animalele lor de casă. Desigur, Dominique impune anumite reguli înainte de realizarea ceremoniilor, potrivit metro.co.uk.

„Sunt fericită să realizez căsătorii între persoane de același sex sau să le permit oamenilor să se căsătorească cu mai multe animale de casă. Totuși, căsătoresc doar animalele domestice. În unele părți ale lumii, auzi cum oamenii țin lei și tigri ca animale de casă – nu i-aș căsători cu ei. De asemenea, trebuie să știu că își respectă și iubesc cu adevărat animalul de casă”, spune Dominique.

Acum, pe femeie o completează cățelul ei, Travis. Dominique speră că se va căsători cu el într-o zi, însă deocamdată este de părere că este încă prea devreme după decesul fostului ei soț, motanul.

Femeia a fost criticată intens pentru aceste căsătorii. Cu toate acestea, Dominique susține că nu le-ar face niciodată rău animăluțelor și că site-ul ei nu promovează zoofilia, ci asumarea unui angajament față de animalele de casă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net