S-a căsătorit cu pisica, iar acum îi face ochi dulci cățelului

pisica_mira.jpg

pisica mire
Dominique Lesbirel s-a căsătorit cu motanul ei
foto: Pinterest

Dominique Lesbirel (41 de ani) s-a căsătorit cu felina ei în urmă cu opt ani. Din păcate, pisica, în vârstă de 19 ani, a intrat în insuficiență renală, iar din acest motiv a fost eutanasiată. Acum, Dominique a pus ochii pe un alt animăluț de casă.

Femeia a oficializat căsătoria cu pisica online, iar în prezent oferă acest serviciu celor care vor să facă același lucru cu animalele lor de casă. Desigur, Dominique impune anumite reguli înainte de realizarea ceremoniilor, potrivit metro.co.uk.

„Sunt fericită să realizez căsătorii între persoane de același sex sau să le permit oamenilor să se căsătorească cu mai multe animale de casă. Totuși, căsătoresc doar animalele domestice. În unele părți ale lumii, auzi cum oamenii țin lei și tigri ca animale de casă – nu i-aș căsători cu ei. De asemenea, trebuie să știu că își respectă și iubesc cu adevărat animalul de casă”, spune Dominique.

Acum, pe femeie o completează cățelul ei, Travis. Dominique speră că se va căsători cu el într-o zi, însă deocamdată este de părere că este încă prea devreme după decesul fostului ei soț, motanul.

Femeia a fost criticată intens pentru aceste căsătorii. Cu toate acestea, Dominique susține că nu le-ar face niciodată rău animăluțelor și că site-ul ei nu promovează zoofilia, ci asumarea unui angajament față de animalele de casă.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1