S-au plimbat cu bicicletele goi-puşcă, pe străzile Londrei FOTO

Ultima actualizare:

    Biciclişti goi s-au plimbat pe străzile Londrei, fără nici o inhibiţiefoto: Instagram
Biciclişti goi s-au plimbat pe străzile Londrei, fără nici o inhibiţiefoto: Instagram

Londonezii au avut parte de o privelişte pe cinste în weekend. Sute de biciclişti s-au dezbrăcat şi au pedalat pe străzile capitalei Regatului Unit goi puşcă cu ocazia World Naked Bike Ride 2015, un eveniment care are loc în întreaga lume din 2004.

Evenimentul se organizează anual pentru a atrage atenţia asupra siguranţei cicliştilor şi a încălzirii globale. Cei care participă renunţă în general la haine, dar îţi pot acoperi corpul cu vopsea sau sclipici, potrvit timeout.com.

Cicliştii goi s-au plimbat prin întreaga Londră, inclusiv prin faţa Palatului Buckingham. Unii chiar s-au oprit şi au făcut cu mâna gărzilor.

Imagini de la World Naked Bike Ride 2015 din Londra

World Naked Bike Ride a început în 2004, din dorinţa de a atrage atenţia asupra încălzirii globale, dar şi pentru a încuraja oamenii să îşi iubească propriul corp. Organizatorii încurajează participanţii să vină goi, dar cei care vor pot să îşi acopere părţile intime. Evenimentul are loc în peste 75 de oraşe, din 17 ţări, printre care Statele Unite, Canada, Marea Britanie, Paraguay şi Ungaria. 

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net