S-au îndrăgostit la 3 ani şi de 23 sunt nedespărţiţi

24-glob-foto3-120-240-profimedia-0405804824.jpg

Matthew şi Stephanie George, de 26 de ani, spun că sunt mai fericiţi ca niciodată
Foto: Profimedia

Cea mai frumoasă poveste de dragoste din lume! Matthew şi Stephanie George, de 26 de ani, din Orford, Cheshire, pot spune cu mâna pe inimă că sunt suflete pereche. S-au întâlnit la creşă, au devenit prieteni nedespărţiţi, şi-au declarat iubirea în liceu, s-au căsătorit la 23 de ani şi au o fetiţă de cinci ani, Erica.

Matthew şi Stephanie George sunt mai fericiţi ca niciodată. Cei doi tineri din Orford, Cheshire, Marea Britanie, cred în destin mai mult ca oricine. Au văzut lumina zilei pe aceeaşi stradă şi părinţii i-au dus la aceeaşi creşă, apoi grădiniţă şi şcoală primară. S-au împrietenit din prima clipă şi îşi împărţeau mâncarea şi jucăriile.

24-glob-foto4-90-60-profimedia-0405804818.jpg

Abia în clasa a noua s-au sărutat pentru prima oară
Foto: Profimedia

Matthew era mai plăpând şi firav în ciclul primar, aşa că Stephanie a avut grijă de el bătându-i pe cei care intenţionau să îl agreseze. Primii fiori de dragoste i-au simţit la pubertate, în ciclul gimnazial, dar nu şi-au mărturisit sentimentele decât în clasa a noua de liceu. „Am avut curajul să o scot la un suc abia când am împlinit 13 ani. Însă trebuie să recunosc că prima sărutare ea mi-a dat-o”, a povestit Matthew pentru Daily Mail. În octombrie 2013, cei doi iubiţi au devenit părinţi.

24-glob-foto5-50-70-profimedia-0405805959.jpg

S-au căsătorit abia în anul în care fiica lor, Erica, a împlinit trei ani
Foto: Profimedia

„Când s-a născut Erica viaţa noastră s-a schimbat. Ne-am hotărât să ne căsătorim în clipa în care fiica noastră va face trei ani, adică exact vârsta la care ne-am cunoscut”, a spus Stephanie. Aşa că în 2016, cei doi s-au căsătorit. În toţi aceşti 23 de ani ei nu au fost despărţiţi niciodată. Inclusiv atunci când plecau în vacanţe cu părinţii insistau să plece împreună, aşa că şi-au cunoscut bunicii reciproc, pentru că îşi petreceau timpul liber unul în familia celuilalt. Povestea lor a devenit cunoscută la nivel mondial după ce Erica a povestit la grădiniţă că „mama şi cu tata s-au cunoscut la trei ani, în exact aceeaşi grădi’ unde merg eu acum”. Una dintre educatoare i-a povestit asta soţului ei, jurnalist.

Loading...