S-au căsătorit după 52 de ani! Povestea emoţionantă a iubiţilor din copilărie regăsiţi din întâmplare

Ultima actualizare:

    Pat şi John s-au reîntâlnit după 52 de ani şi s-au căsătoritFoto: Photoland/Caters
Pat şi John s-au reîntâlnit după 52 de ani şi s-au căsătoritFoto: Photoland/Caters

Un cuplu a cărei logodnă a fost distrusă din cauza serviciului militar s-a căsătorit după ce cei doi parteneri s-au reîntâlnit după 52 de ani. Pat şi John s-au întâlnit prima oară când aveau 19, respectiv 20, dar au ajuns să fie soţ şi soţie de abia la 70 de ani.

John avea 20 de ani când s-a îndrăgostit de Patricia, care avea pe atunci 19 ani, în oraşul natal din nord-vestul Angliei, Maryport. 

Cei doi s-au logodit la scurt timp, iar John a decis să se înroleze în armată în 1963. A fost însă trimis în Gambia, în Africa, de unde nu avea cum să sune sau să trimită scrisori. Evident, relaţia a avut de suferit şi John şi Pat s-au despărţit. Cei doi au cunoscut alţi oameni, s-au căsătorit şi au avut copii, deşi au continuat să se întrebe ce s-a întâmplat cu celălalt, potrivit mirror.co.uk. 

Pat s-a căsătorit cu un alt bărbat din oraşul natal şi a avut două fete. În ultimii ani, Pat a rămas singură şi s-a gândit mereu la John: "L-am iubit mereu. Am fost distrusă când ne-am despărţit". 

John în schimb s-a mutat, după ce a revenit din Africa, în Irlanda de Nord cu prima soţie. S-a stabilit din nou în Anglia cu a doua soţie, cu care a fost căsătorit timp de 35 de ani, până femeia a murit în urmă cu patru ani. El are două fete şi un fiu. 

După 52 de ani, o întâmplare i-a adus din nou împreună pe foştii iubiţi. John s-a întâlnit, din pur noroc, cu fata lui Pat, Julie. 

Fără să stea pe gânduri, cei doi s-au căsătorit şi acum locuiesc împreună în oraşul natal. Pat a spus că e "un vis devenit realitate" faptul că s-a căsătorit cu John în sfârşit. 

"Şi-a iubit soţul, mi-am iubit soţia, dar asta e soarta. A fost o şansă la un milion că m-am întâlnit cu Julie. Dacă nu vorbeam cu ea, nu eram aici. Avem multe de recuperat", a adăugat şi John.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net