Rudy Giuliani, avocatul lui Donald Trump, filmat într-o ipostază compromițătoare în noul film Borat VIDEO

Ultima actualizare:

    Rudy Giuliani a fost victima lui Sacha Baron CohenFoto: captură video
Rudy Giuliani a fost victima lui Sacha Baron CohenFoto: captură video

Scandal la Casa Albă! Rudy Giuliani, avocatul personal al președintelui american Donald Trump, se află zilele acestea în mijlocul unei controverse. El a fost surprins într-o ipostază stânjenitoare în noul film al lui Sacha Baron Cohen, actorul care îl interpretează pe celebrul Borat.

Rudy Giuliani apare într-o scenă din filmul „Borat Subsequent Moviefilm” ducându-și mâna în pantaloni în timp ce se află întins pe un pat în prezența actriței care joacă rolul fiicei lui Borat, aceasta pretinzând că este o jurnalistă TV, potrivit hotnews.ro. Trebuie menționat faptul că avocatul lui Trump nu știe că este filmat și nici că în spatele personajului Borat, se află actorul Sacha Baron Cohen. Acesta din urmă este cunoscut pentru faptul că a păcălit mai mulți politicieni și persoane publice de-a lungul carierei sale. Umoristul şi regizorul britanic, care îl interpretează pe Borat, jurnalist kazah fictiv, s-a specializat cu echipa sa în videoclipuri în care păcăleşte personalităţi politice, în special susţinători ai lui Donald Trump. 

"Are 15 ani, e prea bătrână pentru tine"

După un interviu pe care Rudy Giuliani l-a acordat pentru un post conservator de știri inexistent, el se retrage alături de presupusa jurnalistă, într-o cameră de hotel unde au fost amplasate camere ascunse.După ce și-a dat jos microfonul, Giuliani, în vârstă de 76 de ani, poate fi văzut întins pe pat cu cămașa scoasă din pantaloni și ducându-și mâna în zona organelor genitale. Cei doi sunt întrerupți de Borat care dă buzna în cameră strigând: „Are 15 ani. E prea bătrână pentru tine”.

Reacția lui Donald Trump

Donald Trump a declarat vineri (23 octombrie) că nu a apreciat niciodată glumele actorului Sacha Baron Cohen. Întrebat la bordul avionului prezidenţial Air Force One despre un videoclip, care îl arată pe Giuliani într-o situaţie aparent jenantă împreună cu o femeie seducătoare, Trump a răspuns: "Nu ştiu ce s-a întâmplat". "De mulţi ani a încercat să mă păcălească. Este un tip bizar. Nu-l găsesc nostim", a declarat Donald Trump. 

Miercuri (21 octombrie), Rudy Giuliani, fost primar al New York-ului şi avocat al lui Donald Trump, a protestat faţă de videoclip, o scenă în care este victima unui fals "interviu" organizat într-o cameră de hotel în prezenţa unei femei, relatează news.ro.     

Scena dă impresia că Giuliani este surprins într-o poziţie compromiţătoare pentru că apare cu mânile în pantaloni, pe pat. Cu toate acestea, aocatul a declarat că scena este "un fals complet", precizând pe Twitter că a fost un moment în care şi-a aranjat cămaşa în pantaloni. 

"În niciun moment, înainte, în timpul sau după interviu, nu am avut un comportament deplasat. Dacă Sacha Baron Cohen presupune contrariul, minte neruşinat", a adăugat Giuliani. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image
actualitate.net
image
actualitate.net