Românul asasinat în Costa Rica fusese împușcat și în urmă cu trei luni! Crimă pasională sau execuție plătită?

Ultima actualizare:
 Raquel Maria Gamboa Mora a fost asasinată în stil mafiot
Raquel Maria Gamboa Mora a fost asasinată în stil mafiot

Execuția în stil mafiot al românului din Costa Rica a fost pregătită timp de mai multe luni. Nu era prima oară când cineva a încercat să îl ucidă pe Ionuț George Oțelac. În urmă cu trei luni, el a mai fost împușcat de niște indivizi neidentificați, dar a scăpat cu viață. De data aceasta, criminalii au alertat poliția că are loc un jaf în partea opusă a orașului, pentru a se asigura că își pot duce la capăt misiunea pe care au ratat-o în luna iunie.

Românul avea un fiu minor şi, recent, a depus o cerere de rezidenţă pentru reîntregirea familiei, în ţara din America Centrală. Ionuț George Oțelac a avut probleme cu legea în urmă cu mai mulți ani. El a fost prins pe aeroport cu zeci de kilograme de cocaină, iar autoritățile costaricane au crezut inițial că este vorba vorba despre o reglare de conturi. Acum, poliția a lansat o nouă ipoteză. Crima ar fi, de fapt, una pasională. Tânăra cu care se iubea românul, fotomodelul Raquel Gamboa Mora (25 de ani), a încercat să îl protejeze de bătaia gloanțelor. 


     Raquel Maria Gamboa Mora a fost asasinată în stil mafiotFoto: Arhiva personală
Raquel Maria Gamboa Mora a fost asasinată în stil mafiotFoto: Arhiva personală

Ionuț George Oțelac, țintă de mai multe luni

Pe 22 iunie, George Otelac a trăit acelaşi scenariu. Doi oameni înarmaţi l-au ajuns din urmă, în trafic, şi şi-au descărcat armele în direcţia lui. Sunetul unor sirene care se apropiau i-a pus pe fugă pe atacatori, iar românul a scăpat cu viață, potrivit observator.tv.

De data aceasta, George Ionuț Oțelac nu a mai avut noroc. Opt gloanţe l-au străpuns pe bărbat, semn clar  pentru anchetatori că el a fost ținta principală a celor doi asasini, deghizați în curieri. Iubita românului a fost victima coleterală. Manechinul a încercat să îl protejeze cu propriul corp și a primit două gloanțe. 

„Este o ipoteză, mai ales după analiza vieţii victimei de sex masculin, care de curând a pus capăt unei relaţii. Cele două victime trăiau împreună, formau un cuplu, iar asta este o posibilitate. Analiza preliminară a rănilor femeii pare să indice că a fost rănită de gloanţele trase în direcţia şoferului maşinii şi indică, într-o oarecare măsură, că a încercat să îl protejeze”, a procurorul Walter Espinoza.

Citește și

Ultimul mesaj postat de iubita românului asasinat în Costa RIca! Modelul era cu el de câteva luni

Iubita românului ucis în Costa Rica a murit încercând să-l îmbrățișeze

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net