Românul asasinat în Costa Rica fusese împușcat și în urmă cu trei luni! Crimă pasională sau execuție plătită?

raquel-gamboa-ionut-otelac.jpg

Raquel Gamboa și Ionuț Oțelac
Raquel Gamboa și Ionuț Oțelac formau un cuplu de doar câteva luni
Foto: Arhiva personală

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Execuția în stil mafiot al românului din Costa Rica a fost pregătită timp de mai multe luni. Nu era prima oară când cineva a încercat să îl ucidă pe Ionuț George Oțelac. În urmă cu trei luni, el a mai fost împușcat de niște indivizi neidentificați, dar a scăpat cu viață. De data aceasta, criminalii au alertat poliția că are loc un jaf în partea opusă a orașului, pentru a se asigura că își pot duce la capăt misiunea pe care au ratat-o în luna iunie.

Românul avea un fiu minor şi, recent, a depus o cerere de rezidenţă pentru reîntregirea familiei, în ţara din America Centrală. Ionuț George Oțelac a avut probleme cu legea în urmă cu mai mulți ani. El a fost prins pe aeroport cu zeci de kilograme de cocaină, iar autoritățile costaricane au crezut inițial că este vorba vorba despre o reglare de conturi. Acum, poliția a lansat o nouă ipoteză. Crima ar fi, de fapt, una pasională. Tânăra cu care se iubea românul, fotomodelul Raquel Gamboa Mora (25 de ani), a încercat să îl protejeze de bătaia gloanțelor. 

rake-gamboa-hp.jpg

Rake Gamboa
Raquel Maria Gamboa Mora a fost asasinată în stil mafiot
Foto: Arhiva personală

Ionuț George Oțelac, țintă de mai multe luni

Pe 22 iunie, George Otelac a trăit acelaşi scenariu. Doi oameni înarmaţi l-au ajuns din urmă, în trafic, şi şi-au descărcat armele în direcţia lui. Sunetul unor sirene care se apropiau i-a pus pe fugă pe atacatori, iar românul a scăpat cu viață, potrivit observator.tv.

De data aceasta, George Ionuț Oțelac nu a mai avut noroc. Opt gloanţe l-au străpuns pe bărbat, semn clar  pentru anchetatori că el a fost ținta principală a celor doi asasini, deghizați în curieri. Iubita românului a fost victima coleterală. Manechinul a încercat să îl protejeze cu propriul corp și a primit două gloanțe. 

„Este o ipoteză, mai ales după analiza vieţii victimei de sex masculin, care de curând a pus capăt unei relaţii. Cele două victime trăiau împreună, formau un cuplu, iar asta este o posibilitate. Analiza preliminară a rănilor femeii pare să indice că a fost rănită de gloanţele trase în direcţia şoferului maşinii şi indică, într-o oarecare măsură, că a încercat să îl protejeze”, a procurorul Walter Espinoza.

 

Citește și

Ultimul mesaj postat de iubita românului asasinat în Costa RIca! Modelul era cu el de câteva luni

Iubita românului ucis în Costa Rica a murit încercând să-l îmbrățișeze

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • costa rica asasinat

    Atac în stil mafiot în Costa Rica. Un român a fost împuşcat pe stradă. Bărbatul se afla într-o maşină alături de iubita lui când doi motociclişti s-au apropiat de vehicul şi au început să tragă focuri de armă.

  • I se spune „milionarul TEC” pentru că în 1991 a adus în România celebrele sucuri la dozator. Apoi, i se mai spune şi „milionarul de pe Titanic”, pentru că în 2012 a fost singurul român aflat pe vasul de croazieră care a refăcut traseul Titanicului la 100 de ani de la scufundare. Este vorba despre Cornel Tăbăcaru, pe care l-am vizitat recent în casa lui din Costa Rica. Ne-a vorbit în exclusivitate despre cum e viaţa lui la 70 de ani, despre Elena Udrea, dar şi despre proprietăţile pe care le deţine în patru ţări.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5