Românii ne fac de ruşine din nou. O bandă de hoţi a furat telefoane şi portofele chiar sub nasul lui Leo DiCaprio

Ultima actualizare:

    Remus Dumitru
Remus Dumitru

O bandă de hoţi din România a profitat de prezentarea filmului "Lupul de la Wall Street", care-l are ca protagonist pe actorul Leonardo DiCaprio, la Londra. Cei patru bandiţi au fost atraşi de fanii numeroşi strânşi în Piaţa Leicester să-şi vadă eroii şi s-au gândit să-i uşureze de obiectele de valoare pe care le aveau asupra lor.

Poliţiştii britanici, care patrulau în zona în care avea loc evenimentul, a observat că cei patru conaţionali se purtau suspicios şi au mers pe urmele lor. Ei au observat că românii stăte4au suspicios de aproape de fanii entuziasmaţi să-şi vadă actorii preferaţi.

Remus Dumitru (35 de ani) a fost surprins de poliţişti exact în momentul în care sustrăgea un telefon mobil din buzunarul unei femei şi l-au urmărit pe acesta până a ajuns la un maşina unui alt român, Ilie Suchiu (35 de ani).

ilie suchiu
ilie suchiu

Cei doi bărbaţi, împreună cu alţi doi complici, Elena Zamfir (24 de ani) şi Florian Cernat (48 de ani) au fost arestaţi şi vor petrece în total 3 ani şi 9 luni după gratii.

Elena Zamfir, 24 de ani

elena zamfir
elena zamfir

Florian Cernat, 48 de ani

florian cernat
florian cernat
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net