Românii au prins gustul croazierelor

Ultima actualizare:

„Circa 9.000 de români vor călători în acest an pe vasele de croazieră din întreaga lume, în creştere semnificativă faţă de anul anterior, când au fost aproximativ 8.000 de turişti. Cheltuielile totale pentru cazarea pe vase sunt estimate la peste 8 milioane de euro, faţă de 6,5 milioane de euro anul trecut", a declarat Nicolae Demetriade, proprietarul agenţiei de turism World Travel, potrivit Mediafax.

Una dintre cele mai scumpe vacanţe de acest fel a fost vândută de firma croaziere.net. Reprezentanţii acesteia spun că un cuplu de români a plătit nu mai puţin de 60.000 de euro pentru o combinaţie de trei croaziere care au durat două luni. Pe piaţă sunt şi oferte care se adresează şi celor care au un buget mai redus. Printre cele mai iefine croaziere sunt cele care propun un tur al Mediteranei timp de opt zile şi al căror preţ pleacă de la 299 de euro de persoană. Alte circuite populare în rândul clienţilor români sunt cele din ţările nordice, vestul Mediteranei şi insulele greceşti, susţin reprezentanţii Perfect Tour.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net