Româncele riscă puscaria pentru Berlusconi

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Victime colaterale ale scandalului sexual care zguduie Italia! Româncele Ioana Vişan şi Ioana Claudia Amarghioalei riscă să intre la zdup pentru mărturie mincinoasă în favoarea lui Silvio Berlusconi.

Recent, Silvio Berlusconi (76 de ani) a fost condamnat la 7 ani cu executare pentru sex cu prostituata minoră Karima El Mahroug, supranumită Ruby, şi trafic de influenţă. După anunţarea sentinţei, procurorii vor pedeapsa maximă de 7 ani de închisoare pentru persoanele care l-au susţinut pe fostul premier italian, acuzându-le de mărturie mincinoasă.

simeon stalpnicul png

În lista celor 32 de martori socotiţi mincinoşi figurează şi româncele Ioana Vişan (26 de ani) şi Ioana Claudia Amarghioalei (21 de ani). Florina Marincea, despre care se spune că a participat şi ea la seratele deocheate din reşedinţele lui Berlusconi, a fost şi ea anchetată, dar nu figurează în listă. Intervievată de "La Repubblica", Ioana Vişan spune că ceea ce se întâmplă este "un lucru nebunesc", că nu se aştepta ca premierul să primească o pedeapsă la fel de mare ca asasinii, condamnaţi la zece ani de puşcărie pentru crimă.

"Eu am spus totul cum a fost. Dacă treizeci de persoane au spus acelaşi lucru, e adevărat sau nu? Am spus ceea ce am văzut şi auzit", susţine frumoasa româncă, enervată că este acuzată că a minţit la tribunal.

"Am spus adevărul, dar nu serveşte la nimic. Am fost supusă la tot felul de presiuni, dar am spus adevărul şi sunt gata să-l repet. Îmi pare rău pentru Italia", a adăugat Ioana Vişan, revoltată, subliniind că Berlusconi a fost condamnat politic. Româncele, ca şi celelalte participante la seratele deocheate, au dezminţit că ar fi făcut sex pe bani cu premierul italian şi că ar fi fost plătite ca să tacă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net