Româncă ucisă de fostul iubit, în faţa băieţelului de 2 ani

Ultima actualizare:

    Bianca Claudia Beuca
Bianca Claudia Beuca

Un băieţel de doar doi anişori priveşte înspăimântat, de pe bancheta din spate a maşinii în care se află, cum mama lui, aflată pe locul din faţă, moare sub o ploaie de lovituri de cuţit.

Bianca Claudia Beuca, o tânără de 23 de ani din Sighetul Marmaţiei, a plecat în Italia în speranţa unei vieţi mai bune. Tocmai divorţase de soţul ei, care a rămas la Sighet, şi a sperat să-şi refacă viaţa printre străini.

L-a luat cu ea şi pe Nicolas, băiatul din prima căsătorie. S-a angajat într-un bar din Tivoli, unde l-a cunoscut pe Andrei Scripcariu, un român originar din Târgovişte, care, la început, părea sufletist şi de încredere.

După numai câteva luni, românul de 24 de ani a devenit posesiv şi violent. Bianca a vrut să rupă această relaţie, decizie ce avea să o coste viaţa. Zilele trecute, Andrei s-a postat în faţa casei ei.

Ea l-a văzut şi a reuşit să-l evite, în prima fază, refugiindu-se în barul în care lucra. El nu a renunţat şi, aproape de 11 noaptea, a blocat-o la ieşirea din bar. Femeia era cu Nicolas în braţe. Fără să ţină cont de micuţ, românul a bruscat-o şi a împins-o în maşina ei.

S-au luat la ceartă şi bărbatul, incapabil să se mai controleze, a ucis-o cu un cuţit de mari dimensiuni pe care îl avea la el. Apoi a încercat să-şi ia viaţa, rănindu-se la gât şi abdomen.

Pentru Bianca, orice ajutor a venit prea târziu, iar agresorul este internat în stare stabilă la un spital din Roma. Fostul soţ al Biancăi a plecat în Italia ca să se ocupe de repatrierea cadavrului.

Autorităţile italiene trebuie să decidă cine îl va creşte pe Nicolas: mama Biancăi, aflată şi ea în Italia, sau tatăl natural, care trăieşte în Sighet.

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net