Românca şi iubitul ei, executaţi în Italia, din gelozie

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Descoperire şocantă, miercuri seara, în oraşul italian Reggio Calabria. Cadavrele a doi români zăceau, într-o baltă de sânge, în portbagajul unei maşini abandonate. Poliţiştii italieni au reuşit să găsească criminalul în mai puţin de 24 de ore. Este vorba de fostul iubit al româncei, un italian care s-a înfuriat când a aflat că aceasta a început o nouă relaţie cu un conaţional.

Un italian de 38 de ani, reţinut ieri, a recunoscut dublul asasinat. El a povestit că a avut o relaţie cu Ionela Hoholea (35 de ani). Deşi s-au despărţit, bărbatul îi împrumutase o sumă de bani şi i-a cerut ca în schimbul acestora să se împace cu el. Aceasta a refuzat pe motiv că trăia de ceva vreme cu Ioan Lăcătuş, un român de 28 de ani. Furios, italianul nu a vrut să accepte un refuz, aşa că a ales să îi omoare pe amândoi. I-a împuşcat în cap, apoi le-a ascuns cadavrele în portbagajul unui Alfa Romeo şi a vrut să împingă maşina în apă, însă nu a mai reuşit. A abandonat maşina cu roţile din faţă trecute de marginea cheiului.

Cadavrele au fost ascunse în portbagajul maşinii

simeon stalpnicul png

Ioan Lăcătuş era din comuna Teaca, judeţul Bistriţa-Năsăud şi a luat calea Italiei în urmă cu mai bine de 7 ani. Era căsătorit şi avea 4 fraţi, toţi plecaţi în Italia, unde se ocupau cu diferite infracţiuni. Vecinii povesteau ieri că Ioan Lăcătuş ar fi racolat fete pentru a le trimite în Italia să se prostitueze şi chiar ar fi fost închis din această cauză.Femeile erau trimise să se prostitueze în oraşul Italian Reggio Calabria, tocmai acolo unde a fost găsit împuşcat în cap.

Ionela Hoholea era şi ea plecată de 8 ani în Italia, de când i-au murit şi părinţii şi bunicii. Deşi era divorţată, ea nu locuia singură, ci cu fiica ei de 14 ani. De altfel, aceasta a şi fost ultima persoană care a vorbit cu Ionela înainte să moară. Se întâmpla pe la ora 22.00, când femeia îi promisese copilei la telefon că vine să o ia cu maşina de la prietenele ei. Apoi, nu a mai dat nici un semn de viaţă. Vecinii din Bacău spun că Ionela era foarte frumoasă şi au numai cuvinte bune despre ea.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net