Românca mergea la cerşit cu telefon de 1.000 $

c18-actu-1-3col-foto-facebook-township-of-union-nj-police-department.jpg

Dorina Căldăraş, în vârstă de 34 de ani, implora milă îmbrăcată în haine de firmă. Femeia purta în mână un afiş pe care era lipită fotografia unui copil

Incredibil! Poliţia americană a prins-o pe românca Dorina Căldăraş cerşind, în New Jersey, îmbrăcată în haine de firmă, cu pantofi şi geantă de asemenea de firmă şi cu un telefon iPhone X nou.

Poliţişti din statul New Jersey, din nord-estul SUA, au surprins-o pe românca Dorina Căldăraş, de 34 de ani, cerând bani şoferilor pe Şoseaua Vauxhall, scrie ziarul “Daily Mail”.

Mare le-a fost şocul când au descoperit că cerşetoarea purta cizme Michael Kors de 265 de dolari (1.114 de lei), geantă Coach de 500 de dolari (2.102 de lei) şi un telefon inteligent iPhone X, de 1.000 de dolari (4.204 de lei).

c28-actu-strada.jpg

Şoseaua Vauxhall, unde a fost prinsă românca

Românca le-a spus poliţiştilor că era adusă la cerşit împreună cu alte femei. Poliţia din New Jersey a avertizat publicul privitor la escrocii care se folosesc de acestea pentru a câştiga bani.

Agenţii au pus pe reţelele sociale fotografia Dorinei în timp ce cerşea purtând un afiş pe care era lipită fotografia unui copil despre care susţinea că e al ei.

Căldăraş, care a spus că este din România, a recunoscut la poliţie că face parte dintr-un grup de femei aduse în fiecare zi  din cartierul Queens, al New York-ului, în New Jersey, pentru a cerşi bani.

Cerşetoarea cu unghiile proaspăt date cu ojă a fost găsită mişunând în trafic pe Şoseaua Vauxhall, în apropiere de Bulevardul Hilton.

“Este frumos să fii milostiv, dar nu este o idee bună să dai bani unei persoane de pe marginea drumului care ţine un afiş în braţe. Dacă vezi că cineva are nevoie de ajutor, poţi să suni la poliţie şi agenţii vor răspunde şi aprecia ce e de făcut”, a spus locotenentul de poliţie Victor Correia pentru emisiunea 4New York de la canalul de televiziune NBC. 

Loading...