Româncă din Spania, condamnată la închisoare pentru că și-a fotografiat soțul cu amanta în pat

femeie-plangand.jpg

Femeie blondă plângând
Amanta a făcut plângere la poliție împotriva celor doi soți
Foto: Pixabay
Citeste tot despre: 

Pare o glumă, dar nu este! O româncă din Spania a fost condamnată definitiv la 6 luni de închisoare și la plata unor despăgubiri morale pentru că „i-a încălcat intimitatea” amantei soțului ei. Ea a fotografiat-o pe femeie în pat cu bărbatul ei.

În același timp, Curtea Supremă de la Tribunalul Provincial Tarragonl-a condamnat și pe bărbat la aceeași pedeapsă pentru tratament degradant, victimă fiind tot amanta acestuia, relatează Digi24.

Această poveste  a ajuns în instanță în 2012. Bărbatul și-a cunoscut amanta, tot româncă, la biserica la care mergea împreună cu soția lui. Cei doi și-au ascuns aventura timp de un an, dar greșeala bărbatului a fost că a adus-o acasă pe femeie și astfel a fost prins de soție. Șocată și furioasă, femeia i-a lovit pe cei doi, apoi i-a pozat în pat. Soția a dat-o afară fără haine pe amantă și a amenințat-o că va împrăștia fotografiile cu ea în tot orașul, dacă nu îi lasă soțul în pace. Amanta a făcut plângere împotriva celor doi, procesul s-a încheiat abia acum. Față de cele 6 luni de închisoare, soția este obligată să-i plătească amantei o despăgubire de 600 de euro.

Loading...
 
 

Citește și

  • O femeie din Gorj şi-a surprins soţul şi amanta chiar în timpul unei partide de amor. Cei doi erau dezbrăcaţi în maşină, iar femeia i-a confiscat hainele amantei şi i-a cerut să se ducă acasă dezbrăcată, scrie adevarul.ro.

  • Când dragostea e mare, cuplurile reuşesc să treacă peste problemele financiare ba, mai mult, chiar şi peste infidelităţi. Recent, Monica Davidescu, Anca Ţurcaşiu şi Leo Iorga au serbat lungii ani de căsnicie ori ziua în care Cupidon le-a unit inimile. Ei sunt un exemplu pentru cei care ajung la divorţ, la cea mai mică supărare.