Românca care a agresat o bătrână în Italia a cerșit și s-a prostituat înainte de a deveni îngrijitoare VIDEO

Ultima actualizare:

    Vasilica Alina Bârjovanu a șocat opinia publică după ce s-a filmat înjurând în română o bătrână din Italia, de care avea grijăfoto: Facebook
Vasilica Alina Bârjovanu a șocat opinia publică după ce s-a filmat înjurând în română o bătrână din Italia, de care avea grijăfoto: Facebook

Noi detalii ies la iveală în cazul româncei plecate la muncă în Italia, care s-a filmat înjurând și amenințând o pensionară de 94 de ani, de care trebuia să aibă grijă.

Soțul Vasilicăi Bârjovanu a făcut declarații șocante despre îngrijitoarea care a îngrozit Italia și România cu comportamentul ei degradant față de o bătrână din peninsulă. Mihai Liviu susține că soția lui se droghează și că a practicat prostituția pentru a se întreține peste hotare. "Am fost foarte mult timp în străinătate, în Spania. Am dus-o și pe ea, și pe copii și de aici au început nemulțumirile. S-a apucat de alte minuni pe acolo, de furat și de umblat cu bani aiurea. După ce am venit în România a început cu drogurile și cu alte substanțe. Apoi a început cu prostituția", a declarat bărbatul, în cadrul emisiunii La Măruță.

Îngrijitoarea româncă, violentă cu soțul și mama ei

Fostul soț al Vasilicăi a povestit și un incident în urma căruia a fost internat în spital din cauza agresivității ei. Mai mult, românca și-a agresat propria mamă de mai multe ori, conform acestuia. "A devenit foarte violentă. Într-o dimineață, când am venit acasă de la cântat, căci eu sunt muzician, m-a tăiat cu cuțitul la picior, nemulțumită că am venit cu bani puțini. Au sunat vecinii la salvare și m-au dus la spital să mă coasă. Nu am mai putut sta cu ea în casă, mi-era frică de ea. Altă dată, de ziua ei, cu toată lumea de față, Vasilica a scos-o pe mama ei afară. Femeia nu a vrut să plece și Vasilica a lovit-o de a trântit-o peste un butoi cu apă", a mai afirmat el.

Mihai Liviu, care a primit custodia celor doi copii, după divorțul de Vasilica Bârjovanu, susține că fosta sa soție este obsedată de bani și că a încercat să-și vândă propria fiică. "În urmă cu patru ani, mi-a cerut fata pentru o perioadă de 2-3 luni, la Caransebeș, unde trăia ea cu un bărbat. A vrut să o mărite cu un nepot al domnului respectiv. I-a dat o sumă de bani, la ei se arvunesc miresele, deci se vând copiii. Fata n-a rezistat acolo și a venit înapoi la mine. Mi-a povestit totul și a început să plângă", a mărturisit el. Bărbatul a recunoscut că știa de relele tratamente aplicate de Vasilica bătrânei din Italia. "Fratele ei mi-a dat contul și parola de la Facebook și acolo am văzut mai multe filmulețe în care o înjura, o scuipa, țipa la ea, dar le-a șters. Zbiera la ea să mănânce și atunci o înjura", a mai spus el la Pro TV.

A recunoscut că a fost cerșetoare

Vasilica Bârjovanu a recunoscut că a fost nevoită să recurcă la lucruri mai puțin ortodoxe pentru a se putea întreține peste hotare. "Am lucrat, am cerșit, am…  făcut tot ce trebuie să facă un român să supraviețuiască în străinătate. Sunt în procese de răpire și de rele tratamente ale a minorului cu fostul soț. Nu am făcut scandal decât pentru copii", a declarat ea la Acces Direct.

Cum își bate joc o româncă de bătrâna din Italia pe care o îngrijește

Vasilica Alina Bârjovanu a scandalizat opinia publică din România cu atitudinea ei. Ea se află de doi ani în Italia, în localitatea Serrastretta (Catanzaro-Calabria), unde lucrează că asistentă personală a celor vârstnici şi neajutoraţi. De un an şi patru luni ea a devenit îngrijitoarea unei bătrâne, pe care o batjocoreşte şi o înjură că la uşa cortului, după cum reiese chiar din filmuleţele realizate de româncă şi publicate pe contul personal de Facebook. Cele două videoclipuri publicate pe binecunoscută reţea de socializare pe 16 octombrie 2014, cu numele "Mă cert cu proasta", şi pe 22 ianuarie 2015, cu denumirea "Ora de nervi", au devenit virale și au revoltat comunitatea românilor plecați la muncă în străinătate.

Vasilica Alina Bârjovanu s-a apărat spunând că ea nu i-a făcut nici un rău bătrânei și a explicat în cadrul unei emisiuni de televiziune motivul pentru care a recurs la un asemenea gest. "În filmuțele nu am omorât pe nimeni. N-am făcut rău la nimeni. Dacă sunt vinovată să fiu pedepsită. Orice om are nervi. Fostul meu bărbat, Mihai Liviu, a vorbit foarte rău de mine. El a zis că eu fac prostituție în Italia. Am vrut să-i dovedesc că lucrez", a afirmat ea în emisiunea La Măruță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net