Român mort în chinuri, bătut şi incendiat, în Italia. Cum au fost pedepsiți făptașii

Ultima actualizare:

    Vasile Todirean (stânga) alături de unul dintre călăii săi, Eros de MoriFOTO: L`Arena
Vasile Todirean (stânga) alături de unul dintre călăii săi, Eros de MoriFOTO: L`Arena

De o moarte cumplită a avut parte un român în vârstă de 42 de ani. Vasile Todirean s-a stins pe un pat de spital din orașul Verona, Italia, după ce a fost bătut fără milă și incendiat de trei bărbați.

Vasile Todirean (42 de ani) trăia de mai mulţi ani pe străzi, în Italia, după ce îşi pierduse locul de muncă şi nu a mai primit o altă şansă, scrie Adevarul.ro. Pe străzile din Villafranca, o localitate mică de lângă Verona, i-a cunoscut pe conaţionalul său, Cristian Relu Tuca şi pe Eros De Mori şi Liliano Bosoni, toţi fără ocupaţie. 

Cei trei aveau să fie călăii săi, anul trecut, pe 8 iulie. Atunci, Todirean s-a întâlnit cu prietenii săi nu departe de gara Villafranca. Au stat de vorbă, însă la un moment dat, pe fondul unei discuţii aprinse, cei trei l-au atacat aparent din senin, lovindu-l cu brutalitate. Nu s-au oprit nici atunci când Vasile Todirean a căzut, la fel cum nu s-au oprit nici când victima nu a mai putut nici măcar să se apere cu mâinile de ploaia de lovituri. Iar atunci când au obosit să mai dea în el, le-a venit o idee oribilă: i-au dat foc. 

După mai bine de un an, procesul a luat sfârşit, cel puţin în primă instanţă, informează agenţia ANSA, citată de Adevărul. Un tribunal din Verona i-a condamnat pe toţi la închisoare pe viaţă, însă decizia poate fi însă atacată.

Citește pe adevarul.ro toate detaliile despre povestea terifiantă

image
image
image
image
image
image
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net