Român dispărut din Palatul Topkapi din Istanbul. Familia disperată cere ajutor

Ultima actualizare:

Salvatore Popescu de 51 de ani, din Ploiesti, a disparut din data de 30 august 2018 , in jurul orei 13.30, de la intrarea interioara a Palatului Topkapi din Istanbul, Turcia. Acesta se afla impreuna cu sotia si fiica sa , cu un grup organizat de turisti romani care a plecat din Ploiesti, cu autocarul, intr-o excursie in Istanbul, în perioada 29 august 2018 -02 septembrie 2018.

Imediat ce a constatat că soţul său lipseşte, soţia şi ghidul agenţiei de turism din Ploieşti au început toate demersurile pentru a-l găsi: au anunţat poliţia, au mers la Consulatul României la Istanbul. Din cercetările poliţiei, se pare că ploieşteanul nu a ajuns în niciunul dintre spitalele din oraşul turc.

În momentul dispariţiei, Salvatore Popescu avea telefonul mobil asupra sa, dar atunci când a sunat soţia, telefonul era închis.

Conform prahovaeconomica.eu, bărbatul, care este inginer de meserie, era perfect sănătos şi nu suferea de vreo afecţiune care l-ar fi putut face să plece fără să anunţe sau să nu îşi mai amintească.

Familia e disperată şi speră că va găsi un răspuns chiar şi în ţară. Oricine crede că ar putea avea o informaţie utilă este rugat să sune la numerele de telefon :0730086887 sau 0722318523. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Mount erebus hg jpg
p 22 Barcelona WC jpg
musetel jpeg
coins 1726618 1280 jpg
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image png
italian masini bucuresti jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net