A rezistat 7 zile în junglă, dar a fost ucis de salvatori

Ultima actualizare:

    Elicopterul de salvare  ajunge, iar pilotul  încearcă să urce  la bord...
Elicopterul de salvare ajunge, iar pilotul încearcă să urce la bord...

Tragedie de nedescris! Pilotul şi mecanicul Ivan Andres Lopez Londono au căzut cu elicopterul în junglă la 15 aprilie, în sud-vestul districtului columbian Cauca. Au reuşit să supravieţuiască în condiţii extreme, aşteptând să fie salvaţi. Însă moartea le dădea târcoale...

La scurt timp după ce au căzut cu elicopterul în pădurea tropicală, pilotul şi inginerul mecanic Ivan Andres Lopez Londono au trimis un semnal de alarmă pentru a fi localizaţi. Din nefericire, vremea nefavorabilă i-a făcut pe salvatori să amâne la nesfârşit operaţiunile de salvare. Astfel că cei doi bărbaţi cu vârste cuprinse între 35 şi 42 de ani au fost nevoiţi să petreacă nu mai puţin de 7 zile în jungla columbiană. 

Duminică, 22 aprilie, la 7 zile de la accidentul din care au scăpat miraculos, pilotul şi Ivan Andres Lopez Londono aud motorul unui elicopter militar apropriindu-se de ei. Se suie pe aeronava căzută la sol şi încep să gesticuleze. Salvatorii îi văd şi se apropie să îi recupereze. 

Pilotul reuşeşte să se agaţe de una din tălpicile aeronavei care survola zona de impact. Însă o pală puternică de vânt dezechilibrează elicopterul militar, iar elicea acestuia îl loveşte în plin pe Ivan Andres Lopez Londono. Mecanicul moare pe loc, rămăşiţele trupului său fiind răspândite pe o suprafaţă de aproape 50 de metri. Pilotul se alege cu un umăr dizlocat, după ce inclusiv elicopterul cu salvatori se prăbuşeşte. Generalul de armată Jorge Herrera confirmă informaţiile cu privire la moartea inginerului mecanic. O echipă de investigatori s-a deplasat la faţa locului pentru a stabili împrejurările care au dus la producerea tragediei. 


    ... vântul dezechilibrează  aeronava care îl loveşte  cu elicea în plin pe  Lopez Londono
... vântul dezechilibrează aeronava care îl loveşte cu elicea în plin pe Lopez Londono
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net