Revoltător! Creşte singură opt copii şi acum îşi pune silicoane din alocaţia lor

Ultima actualizare:

    Marie Bushan, de 36 de ani, creşte singură opt copii şi trăieşte din ajutoare sociale
Marie Bushan, de 36 de ani, creşte singură opt copii şi trăieşte din ajutoare sociale

Englezoaica Marie Buchan în vârstă de 36 de ani a dat iama în alocaţia copiilor şi intenţionează să îşi pună silicoane în Turcia. Fosta stripteuză supranumită „Octomama” şi-a făcut deja programare pentru operaţie în Istanbul, pentru 7 ianuarie 2019 pentru că vrea să poarte 36DD la sutien. Ea creşte singură opt copii într-o locuinţă socială din Selly Oak, Birmingham şi primeşte ajutoare de la stat în valoare de 30.000 de lire sterline.

A revoltat întreaga ţară cu povestea ei! Marie Bushan vrea să îşi pună silicoane din banii de alocaţie ai copiilor. Ea primeşte de la statul britanic 30.000 de lire sterline anual. Lunile trecute a intrat în banii copiilor şi şi-a cumpărat cizme de firmă de la reduceri şi a declarat public în cadrul unei emisiuni că „a făcut banii din slujba temporară ca mecanic auto şi cea de asistent social la un azil”. Fosta stripteuză şi-a rezervat încă de pe acum trei nopţi de cazare la un hotel de lux din Istanbul, pentru perioada de după operaţia estetică. Însă nu a explicat cu cine vor sta copiii pe perioada operaţiei.

Profită de mai mulţi ani de pe urma ajutoarelor sociale

Marie Buchan este eligibilă pentru ajutorul social pentru că munceşte mai puţin de 16 ore pe săptămână şio are în întreţinere opt copii. Pusă la zid de conaţionali că toacă alocaţia în interes personal, Marie s-a apărat: „Ştiu că lumea este extrem de rea şi vorbeşte urât, dar trebuie să vă spun că am mare nevoie de această operaţie pentru că sunt complexată de felul cum arăt. Trebuie să fac acest lucru pentru mine pentru că inclusiv prishiatrul meu crede că am probleme de persoanlitate din această cauză. De doi ani şi jumătate pun bani deoparte pentru această operaţie pentru că am nevoie să fiu mai încrezătoare în mine”, a explicat Marie în timpul unei emisiuni difuzate de Channel 5.

Citeşte şi:

5 motive pentru care să nu-ți pui silicoane uriaşe. Uite ce vedete au renunțat la ele!

Posesoarea celor mai mari silicoane din România, luată pe sus din club Bamboo: "Sunt distrusă!"

«Am făcut economie pentru că mă operez în Turcia, ci nu în Anglia»

„Niciuna dintre operaţiile estetice pe care le-am făcut nu a fost din bani publici. De altfel, fac economii uriaşe pentru că mă operez în Turcia cu doar 2.500 de lire sterline. Şi asta pentru că în Anglia, o astfel de intervenţie chirurgicală ajunge la 10.000 de lire sterline. Marie primeşte de la stat 600 de lire sterline pe săptămână alocaţia de creştere a copiilor ei: Tia (16 ani), Leah (15 ani), Latoya (13 ani), Joshua (12 ani), Alisha (10 ani), Mikayla (8 ani), Amelia (6 ani) şi Olivia (4 ani). Ajutorul de la stat include: alocaţie, ajutor social şi ajutor de şomaj.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net