A renunţat la prezentări de modă ca să ucidă terorişti

24-peglob-terorista_fotomodel_8iulie.jpg

Canadianca Tiger Sun, de 46 de ani, a lăsat aerele de divă şi a plecat să lupte împotriva Statului Islamic
Citeste tot despre: 

Diva a plecat la război în Siria. Fostul fotomodel canadian Tiger Sun a renunţat la podiumurile prezentărilor de modă şi la pictorialele sexy şi a plecat să lupte în Siria cu teroriştii din Statul Islamic.

Blonda, în vârstă de 46 de ani, s-a alăturat trupelor kurde (n.r.din Siria) în luna martie, din cauza unei înregistrări realizate de un jihadist alb din Ottawa, Canada. Tiger Sun s-a înrolat în războiul altora ca să-i oprească pe jihadiştii din gruparea SI (n.r. Statul Islamic) să mai ucidă oameni nevinovaţi. Fostul fotomodel a lucrat ca iscoadă şi a folosit binoclul pentru a identifica teroriştii şi a comunica poziţia acestora lunetiştilor care luptau contra SI.

24-peglob-terorista_8iulie.jpg

Îşi riscă viaţa pe frontul din Siria

Timp de 4 luni, Siria i-a fost a doua casă, până când a fost nevoită să se întoarcă acasă din cauza unor probleme de sănătate. Femeia fatală a modei în Canada a fost tratată ca un soldat din linia întâi şi nu a beneficiat de vreun regim preferenţial. A văzut trupuri zdrobite de tancuri, capete sparte de explozii, degete carbonizate. În ciuda faptului că avea o siluetă plăpândă, canadianca, al cărui nume real nu a fost dezvăluit din motive de securitate, nu a fost menajată de camarazi şi a participat la misiuni foarte riscante. „Am văzut multă violenţă! Am văzut jihadişti din SI ucigând oameni nevinovaţi. I-am văzut încercând să ne ucidă”, a spus ea, pentru Daily Mail. Tiger Sun a povestit şi faptul că a fost nevoită, la un moment dat, să mănânce lângă o „grămadă de creier”. Deşi ororile războiului o urmăresc şi acum, canadianca vrea să revină pe front după ce se va repune pe picioare.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1