Relația dintre Prințesa Diana și Prințul Charles, subiectul unui film

diana_si_charles.jpg

diana
Relația dintre Prințesa Diana și Prințul Charles, subiectul unui film
captură video

Relația dintre Prințesa Diana și Prințul Charles va deveni subiectul unui nou serial american. Întreaga lume așteaptă cu sufletul la gură difuzarea noii producții americane.

Programul american de televiziune FX a anunțat, cu doar câteva zile înainte de premiera primului sezon al noului serial marca Ryan Murphy, ”Feud”, că producția va continua cu seria a doua, anul viitor, și deja se știe subiectul central al acesteia.

Serialul ”Feud” se va difuza începând cu data de cinci martie cu cele opt episoade ale primului sezon. Subiectul acestuia se va centra pe rivalitatea hoolywoodiană dintre actrițele Joan Crawford interpretată de Jessica Lange și Bette Davis în viziunea lui Susan Sarandon, din timpul filmărilor peliculei ”What happened to Baby Jane?”, din anul 1962.

Cel de-al doilea sezon, ce va fi lansat în anul 2018, se va concentra pe relația intensă dintre Prințesa Diana și Prințul Charles. Relația celor doi va fi expusă în zece episoade, scrise de Ryan Murphy și Jon Robin Baitz.

charles.jpg

charls
Sezonul doi din ”Feud” va avea în prim plan două personalități regale
captură video

 

Momentan nu se știu detalii despre sezonul care va avea ca subiect personalitățile regale, cine va interpreta rolurile principale, deși suntem foarte curioși despre actrița care o va interpreta pe Regina Marii Britanii, și nici ce parte a relației va fi analizată în detaliu, dar știm sigur că acest serial va fi cel mai așteptat al anului 2018.

Loading...

Citește și

 • william si kate

  În luna aprilie a acestui an, Prințul William și soția sa, Kate Middleton, vor pleca într-o călătorie-eveniment. Culplu adorat de o lume întreagă va merge în India și va vizita o parte importantă a patrimoniului mondial UNESCO, TaJ Mahal.

 • În noaptea de 31 august 1997, lumea era cutremurată se vestea morții Prințesei Diana, cea supranumită "Prințesa inimilor". Apropiată de popor și mereu cu o vorbă bună pregătită pentru cei în nevoie, fosta soție a Prințului Charles și-a pus amprenta într-un mod definitoriu asupra istoriei.

 • Bombă! Publicaţia de scandal "Globe Magazine" susţine, citând o nouă carte, că prinţesa Diana a Marii Britanii ar avea o fată secretă. Autorii articolului spun că ar cunoaşte şi numele tatălui, care încă nu e dezvăluit.

 • Confidentul şi unul dintre cei mai de încredere oameni ai Prinţesei, ofiţerul Ken Wharfe, vine cu noi mărturii despre viaţa şi, mai ales, moartea Dianei.

 • printesa diana printul harry

  În 2017 se împlinesc 20 de ani de la dispariția fulgerătoare a Prințesei Diana, membra Familiei Regale din Marea Britanie care a atins inimile celor mai mulți oameni din toată lumea. În 31 august 1997, la Paris, mama Prinților William și Harry își pierdea viața și lăsa acasă doi copii mici, de 14 și 12 ani.

 • kate middleton printesa diana

  Alegerile în materie de stil ale Ducesei de Cambridge sunt ca un ecou al ținutelor pe care le purta soacra ei, Prințesa Diana. Surse apropiate de Kate Middleton (33 de ani) susțin că și personalitățile celor două membre ale familiei regale britanice se aseamănă foarte mult. Soția prințului William (33 de ani) pare că îi aduce un tribut „Prințesei Inimilor”, prin ținutele pe care le poartă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1