Reguli ciudate de sărbători în Belgia. Doar un singur musafir dintre toți invitații va avea voie să folosească toaleta

Ultima actualizare:

    Doar cei care au grădină pot avea invitați de sărbătoriFoto: Pixabay
Doar cei care au grădină pot avea invitați de sărbătoriFoto: Pixabay

Reguli absolut bizare în Belgia! De Crăciun, oamenii pot invita oaspeţi la cină, însă doar unul dintrei ei va avea voie să folosească toaleta. De asemenea, oricine invită oaspeţi trebuie să aibă o grădină sau o curte unde oamenii să se poată plimba.

”Dacă trebuie să mergeţi la toaletă, nu va mai fi nimic de făcut decât să vă întoarceţi acasă”, a declarat purtătorul de cuvânt al autorității locale din Belgia, potrivit Digi24. Măsurile nu se opresc aici. Invitarea oamenilor să sărbătorească în grădină este permisă, dacă grupul nu este mai mare de patru persoane, iar regulile sanitare și de distanțare socială sunt respectate. . În plus, este necesar accesul direct la grădină, a spus ministrul belgian de interne, Annelies Verlinden, care a adăugat că oaspeții nu au voie să treacă prin casă. Singura persoană căreia îi este permis accesul în casă este cineva apropiat, ales de familia gazdă.

Totodată, guvernul a impus oamenilor care trăiesc singuri să se îmbrăţişeze doar cu o singură persoană din afara casei lor. Belgia are în prezent peste 550.000 de cazuri de Covid-19 şi peste 16.500 şi-au pierdut viaţa din cauza virusului.

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net