Regina a pus-o la punct pe Meghan Markle: «Nu face ce vrea ea, trebuie să se mulţumească cu ce primeşte»

Ultima actualizare:

    Regina Elisabeta a II-a este respectată şi ascultată de toţi reprezentanţii Casei Regalefoto EPA
Regina Elisabeta a II-a este respectată şi ascultată de toţi reprezentanţii Casei Regalefoto EPA

Scandal în Casa Regală a Marii Britanii! „Meghan nu poate avea chiar tot ce îşi doreşte”, acestea au fost cuvintele Reginei Marii Britanii şi a Irlandei de Nord, Elisabeta a II-a. Conform unor surse din interiorul Casei Regale, nunta de la 19 mai dintre Harry şi Meghan, nu a fost deloc lipsită de incidente. Iar regina a trebuit să o pună la punct pe Meghan Markle care „depăşise orice limită cu pretenţiile”

Dezvăluiri incendiare într-o nouă carte publicată recent despre familia regală britanică. După ce s-a mutat la Palatul Kensington, unde locuieşte şi Prinţul William cu familia, Meghan Markle a avut de trecut nişte hopuri. Soţia în vârstă de 37 de ani a prinţului Harry (34 de ani) nu a fost ascultată de la bun început de servitori aşa că Harry a tunat într-o bună zi, cu o lună înaintea nunţii: „Ce vrea Meghan, aia primeşte! E un ordin!”. Ordinul a fost respectat până când a intrat Regina Elisabeta a II-a pe fir. Monarhul de 92 de ani a tunat: „Meghan nu poate avea tot ce îşi doreşte. Trebuie să se mulţumească cu ce primeşte”. Însă cauza de la care a pornit scandalul a uimit pe toată lumea.

«Meghan va purta tiara pe care i-o dau eu!»

Cel mai aprins moment al nunţii organizate la 19 mai, la Castelul Windsor, a fost alegerea tiarei. Cel puţin aşa susţine autorul cărţii despre casa regală britanică, Robert Jobson. Şi asta pentru că Meghan apucase să vadă o tiară cu smaralde în muzeul Casei regale şi şi-a dorit foarte mult să o poarte în cel mai important moment din viaţa ei. Însă Regina avea alte planuri în această privinţă: îi pregătise deja o coroniţă cu diamante. Se pare că această coroniţă a fost primită de la ţarul Rusiei în urmă cu sute de ani şi avea o valoare simbolică uriaşă. Meghan a refuzat. Redgina s-a supărat şi a tunat: „Va purta tiara dată de mine!”. Şi când Regina se supără este bine să nu stai în calea ei. Până şi Prinţul Charles ştie acest lucru. Aşa că Meghan a trebuit să se supună.

Regina: «Nu face lucruri de capul ei, trebuie să respecte eticheta şi protocolul»

Şeful Casei Regale britanice este ultimul om pe care ai vrea să îl superi dacă locuieşti la Kensington Palace sau Clarence House. Şi Meghan, în vârstă de 37 de ani, a reuşit să o supere contrazicând-o pe Regină. Elisabeta a II-a l-a chemat pe Harry şi i-a spus o propoziţie simplă şi fermă: „E timpul să înţeleagă că începând de acum nu mai are voie să se comporte astfel. Trebuie să respecte protocoalele şi eticheta”. Mai mult decât atât. Regina nu a vrut ca Meghan să poarte voal. Şi asta pentru că tradiţia îi interzice având în vedere că este la al doilea mariaj. Însă la acest capitol nu a fost la fel de fermă ca în cazul tiarei. Aşa că a acceptat să poarte voal.

La nunta din 19 mai, de la Castelul Windsor, Meghan a purtat tiara cu diamante dată de Regină
La nunta din 19 mai, de la Castelul Windsor, Meghan a purtat tiara cu diamante dată de Regină

Citeşte şi:

Iată motivul pentru care Meghan Markle poartă fuste scurte după ce a anunţat că e gravidă!

Prinţul Harry cheleşte din cauza lui Meghan Markle. Aflaţi de ce păţeşte asta

Meghan a suferit după coroniţa pe care şi-o dorise

Şi când două personalităţi puternice se ciocnesc, un al treilea trebuie să suporte consecinţele. Acesta a fost sărmanul Harry care atimp de două săptămâni înainte de nuntă a trebuit să înghită însec reproşurile venite din partea viitoarei lui soţii. „Prinţul Harry a luat foc când a auzit că Regina îi interzicea viitoarei lui soţii să poarte o tiara cu smaralde, dar a trebuit să se supună. A ripostat când a primit ordinul dar s-a supus. Însă timp de două săptămâni înainte de nuntă a înghiţit în sec ori de câte ori Meghan izbucnea în plâns şi îi spunea că voia tiara cu smaralde nu pe cea cu diamante impusă de Regină”, a explicat pentru The Sun autorul cărţii.

Ce a spus Meghan despre incident... este cu totul diferit

La nunta din 19 mai, Meghan a purtat tiara Reginei Maria cu diamante şi platină. Coroniţa este expusă în restul anului la muzeul de la Palatul Buckingham. Varianta oficială prezentată în presa britanică a fost complet diferită de cele relatate mai sus. S-a scris atunci că Meghan a ales coroniţa după ce s-a plimbat cu Harry prin muzeu, la scurt timp după sosirea ei în Europa. Practic nu s-a spus nimic depsre faptul că tiara Reginei Maria nu a fost prima alegere a lui Meghan. Mai mult decât atât, că a fost un ordin venit de la regină.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net