Regina Olandei, ce ipostază! Fără lenjerie intimă la poza oficială?

maxima_1.jpg

maxima
Regina Maxima a Olandei a reuşit să intre în gura lumii cu un simplu, dar nefericit gest
Foto: Hepta

Casa Regală a Olandei se află în central unei controverse din cauza unei gafe greu de imaginat. Regina Maxima şi-a expus zona intimă în timpul unui eveniment oficial.

Adeptă a vestimentaţiilor mai puţin protocolare, Regina Olandei a “comis-o” recent, la Paris. Alături de soţul ei, Willem-Alexander, Maxima a participat la o întâlnire cu tineri din capitala Franţei, ministrul francez al departamentelor de peste mări, doamna George Pau-Langevin, şi membrii fundaţiilor “Anne Frank” şi “Lilian Thuram”.

În timpul fotografiei oficiale s-a întâmplat tragedia: Regina Olandei s-a expus decât şi-ar fi imaginat. Unele voci s-au grăbit să spună că Maxima nu purta lenjerie intimă, deşi la o privire mai atentă pare să se vadă chiloţii.

maximaZoom
Regina Maxima, alături de Regele Willem-Alexander, ministrul George Pau-Langevin (în dreapta, pe bancă) şi fostul fotbalist Lilian Thuram (în picioare, în spatele Reginei)
Foto: Hepta

Oricare ar fi adevărul, imaginea s-a răspândit cu repeciziune în mediul online.

Zoom
Chiar şi cu zoom, întrebarea rămâne: Regina Maxima are sau nu are chiloţi?
Foto: Hepta
loading...
Loading...

Citește și

 • Cel mai iubit concurs din presă are fani şi-n rândul vedetelor. Fotoreporterii Click! i-au surprins recent pe Ştefan Stan şi Irinel Columbeanu în timp ce răsfoiau ziarul şi dezlipeau tichetul care aduce mii de premii.

 • kate middleton printul william

  Cu proprietățile sale somptuoase, locație „ferită” și cu locatari nobili, cunoscuți drept Turnip Tuffs, nu este de mirare că Norfolk a devenit centrul lumii în care se învârt Ducele și Ducesa de Cambridge. Prințul George merge la grădința din Staul East Walton, iar Kate Middleton și Prințul William vor ca toată lumea să știe că au întors spatele Londrei, în favoarea unei vieți rurale.

 • Fiecare pas şi gest al lui Kate Middleton sunt analizate cu atenţie. Nicio ţinută, nicio expresie nu scapă de ochii criticilor şi fanilor ducesei de Cambridge. Ceea ce înseamnă că soţia lui William trebuie să aibă mare grijă orice ar face, iar cea mai mică greşeală poate provoca un adevărat scandal.

 • ducesa kate middleton scandal imagini

  Kate Middleton (33 de ani) este centrul unui scandal uriaș, iscat în presa internațională. Cotidianul britanic The Daily Mail a titrat, marți (14 decembrie), că „Ducesa Kate Middleton pare distrusă! Doi copii mici, trei funcții oficiale în doar o săptămână și cumpărături pentru Crăciun. De ce are nevoie Ducesa de odihnă”. Publicația și-a bazat afirmațiie pe o serie de imagini, în care soția prințului William (33 de ani) a fost surprinsă făcând cumpărături, în Chelsea (Marea Britanie).

 • kate middleton printesa diana

  Kate Middleton (33 de ani) este un etalon stil pentru femeile din lumea întreagă. Ducesa de Cambridge încalcă de multe ori normele riguroase impuse de statutul ei regal, la fel cum o făcea și regretata Prințesa Diana. Recent, soția Prințului William (33 de ani), a participat la o conferință susținută la palatul Kensington, pentru promovarea sănătății mintale a copiilor. Ea a lansat o campanie de conștientizare a problemelor psihice cu care se confruntă unii copii și a cauzelor care duc la apariția acestora.

 • kate middleton james bond

  Ducesa de Cambridge a fost prezentă la premiera mondială a noului film James Bond, "Spectre", luni seara (26 octombrie). Kate Middleton (33 de ani) a fost o prezenţă surprinzătoare pe covorul roşu de la Royal Alberts Hall, din Londra. Ducesa a venit la braţul soţului ei, prinţul William (33 de ani).