Regina Marii Britanii adoră bolizii de lux. Ce mașină conduce la 90 de ani!

160418084518-04-queen-land-rover-0418-restricted-super-169.jpg

regina elisabeta masini land rover
Regina Elisabeta adoră mașinile 4x4...Land Rover
Foto CNN

Mașinile de teren produse de Land Rover sunt bine cunoscute în întreaga lume pentru fiabilitatea lor și pentru felul impecabil în care se comportă în medii extreme precum noroi, inundații și deșert. Știați însă că Regina Marii Britanii adoră să simtă la volan puterea acestor mașini?

Pasiunea Elisabetei a II-a a Marii Britanii pentru mașinile de teren Land Rover a transformat această marcă într-un simbol regal. Potrivit DailyMail.co.uk, în anul 1951, pe când Elisabeta era încă prințesă, a putut fi zărită într-un Land Rover decapotabil în timpul unei parade militare. De atunci, ea a fost mereu surprinsă de regulă la volanul acestor mașini în cadrul unor evenimente importante – în vizita din Australia din 1954 sau în Insulele Channel, din 1957.

138082091.jpg

regina elisabeta masini land rover
Primul contact cu marca Land Rover l-a avut în anul 1948
Foto Getty

Așa cum menționează și CNN.com, marca Land Rover a făcut de-a lungul timpului o bună impresie pe piața auto nu doar din Marea Britanie, ci din întreaga lume. Acest lucru a fost posibil deoarece mașinile au parte de o promovare unică pe care banii nu o pot cumpăra. Gândiți-vă doar câte mărci de automobile din zilele noastre benefiziază de pe urma imaginii unui lider mondial precum Regina Elisabeta a II-a?

168576768.jpg

regina elisabeta masini land rover
Compania Land Rover i-a făcut cadou REginei un model 4x4 decapotabil
Foto Getty

Majestatea Sa a avut primul contact cu această marcă în anul 1948, în momentul când tatăl său, George al VI-lea, a primit mașina cu numărul 100, relatează 4tunnig.ro. De asemenea, compania i-a făcut cadou în anul 1953 un automobil 4x4 decapotabil cu care a realizat în șase luni, nu mai puțin de 71.000 de kilometri. Ceea ce este cel mai interesant este faptul că, potrivit legislației britanice, Regina nu are nevoie de un permis de conducere pentru a circula pe drumurile publice. Totuși, aceasta știe să conducă încă din anul 1945.

52823161.jpg

regina elisabeta masini land rover
REgina a realizat 71.000 de kilometri cu automobilul Land Rover în doar șase luni
Foto Getty

Mașinile Land Rover, concepute pentru orice tip de teren

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1