Regina Elizabeta, îngrijorată din cauza Prinţului Charles. Nu vede domnia lui cu ochi buni

Ultima actualizare:

    Regina Elizabeta a II-a e îngrijorată de stilul de guvernare pe care l-ar putea impune Charlesfoto: Getty
Regina Elizabeta a II-a e îngrijorată de stilul de guvernare pe care l-ar putea impune Charlesfoto: Getty

Regina Elisabeta a II-a este îngrijorată de felul în care Prinţul Charles va conduce Regatul Unit când va ajunge rege, susţine o nouă biografie.

Se pare că activismul lui în domeniul mediului va da naştere unui noi tip de guvernare, ceea ce nu o bucură pe regină, conform unei biografii neoficiale, "Charles: The Heart of a King", scrisă de jurnalista Catherine Mayer, potrivit theguardian.com. 

Mayer, care lucrează pentru revista TIME, scrie: "În încercarea de a defini rolul său de moştenitor, prinţul a semnalat o schimbare a monarhiei. Unii oameni de la curte şi regina însăşi se tem că poporul va fi nemulţumit". 

Jurnalista mai spune că Charles e îngrijorat de probleme care ar putea afeta ţara pe termen lung: "Îmi pasă de nepoţii altora. Dar dacă te uiţi aşa departe în viitor, unii oameni nu vor ştii despre ce vorbeşti", s-ar fi confesat Charles. 

Mayer a mai dezvăluit în cartea sa că există multe certuri la reşedinţa lui Charles, Clarence House. Conform unor foşti angajaţi, reşedinţa prinţului e un loc unde se ţes intrigi şi reuşesc doar persoanele oportuniste. 

Un reprezentant al Clarence House a declarat că familia regală nu comentează cele scrise în carte: "E o biografie neoficială". 

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net