Regina Elizabeta, îngrijorată din cauza Prinţului Charles. Nu vede domnia lui cu ochi buni

regina_elizabeta_printul_charles.jpg

regina elizabeta printul charles
Regina Elizabeta a II-a e îngrijorată de stilul de guvernare pe care l-ar putea impune Charles
foto: Getty

Regina Elisabeta a II-a este îngrijorată de felul în care Prinţul Charles va conduce Regatul Unit când va ajunge rege, susţine o nouă biografie.

Se pare că activismul lui în domeniul mediului va da naştere unui noi tip de guvernare, ceea ce nu o bucură pe regină, conform unei biografii neoficiale, "Charles: The Heart of a King", scrisă de jurnalista Catherine Mayer, potrivit theguardian.com. 

Mayer, care lucrează pentru revista TIME, scrie: "În încercarea de a defini rolul său de moştenitor, prinţul a semnalat o schimbare a monarhiei. Unii oameni de la curte şi regina însăşi se tem că poporul va fi nemulţumit". 

Jurnalista mai spune că Charles e îngrijorat de probleme care ar putea afeta ţara pe termen lung: "Îmi pasă de nepoţii altora. Dar dacă te uiţi aşa departe în viitor, unii oameni nu vor ştii despre ce vorbeşti", s-ar fi confesat Charles. 

Mayer a mai dezvăluit în cartea sa că există multe certuri la reşedinţa lui Charles, Clarence House. Conform unor foşti angajaţi, reşedinţa prinţului e un loc unde se ţes intrigi şi reuşesc doar persoanele oportuniste. 

Un reprezentant al Clarence House a declarat că familia regală nu comentează cele scrise în carte: "E o biografie neoficială". 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1